Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÁVÁM TI PROPUSTKU. TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ.“..... /// Rick a Fred, kteří by měli dokázat, že ta propustka je pro lidstvo užitečná jsou spíš tragikomičtí než vtipní – ale to je asi realita. VÍTE VY VŮBEC, JAK TO U CHLAPŮ CHODÍ? Pokud ano, čeká vás snesitelná podívaná pro 40cátníky a ty starší – teda jestli už nezatrpkli. Ovšem záruku, že se krom sebepoznání budou i bavit, fakt nedám. Protože v našem věku už děti jako ,,kazišuci“ fakt k popukání nejsou.... Nic proti Wilsonovi, ale Sandlerovy Machři jsou vtipnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před svatbou mi nikdo neřekl, že budu honit i po ní (výjimkou jsou myslivci). 2.) Doma (kromě teorie sexuální) praktikujeme taky ,,teorii jalového odporu“. 3.) Chystám se říct manželovi onu kouzelnou větu: ,,dávám ti......“ (propustku). 4.) Dlouho jsem neviděl nikoho kejchnout, až se posere. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Průměrná typická komedie od Farrellyů, která neurazí a navíc docela pobaví. Pár slušných hlášek mě dost rozesmálo. Při scéně na golfovém hřišti jsem brečela smíchy. Kupodivu mě ale více bavilo ženské obsazení. Owen Wilson začíná být trochu slizký. Scénář sice jedno velké klišé, ale i tak je to vtipná oddechovka. 3,5* ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když vaše manželství ovládne nuda a stereotyp, zkuste si ho nějak ozvláštnit, a to třeba tak, že si na týden dáte pauzu od manželství a budete si užívat, jako byste žádné závazky neměli. Buď to vaše manželství stmelí a budete se mít rádi stejně jako na začátku, nebo když ani tohle nepomůže, tak se holt vrátíte k těm stereotypům. Tahle komedie mi přišla docela zvláštní a poněkud neuspořádaná a chaotická. Navíc je bohužel tento film velmi nevýrazný, viděl jsem ho teprve před třemi dny a zjišťuji, že si z něj většinu nepamatuji, a i to o něčem svědčí. Přitom běžně mám romantické komedie rád a troufám si říci, že většina z nich mě dokáže zaujmout. Tato komedie mě sice taky dokázala zaujmout aspoň natolik, že jsem se u ní téměř nenudil a bez problémů jí zhlédl až do konce, ale jak už jsem napsal, její nevýraznost je tak velká, že v mých vzpomínkách zapadne tato komedie někam hodně hluboko a budu mít časem problém si vybavit, o co v ní vůbec šlo a kdo tam hrál. A z toho důvodu hodnotím tento film jako mírně podprůměrný, což v hvězdičkovém hodnocení obnáší udělení pouhých dvou hvězd. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ó Petere Farrelly, ó Bobby Farrelly, jak to vy dva jenom děláte? Díky Vám jsem si poprskal klávesnici, jak jste na mě vybafli ty své vtípky. Každá vaše komedie je úžasná, a tahle je další v pořadí. Tento specifický druh humoru je pro mě ušitý jako na míru. Pro mě sranda na druhou, ne-li na třetí :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda filmy, které z dospělých chlapů dělají věčné kluky, co sami nic nezvládnou a musí mít rozumné ženy za zadkem, aby je životem postrkovaly správným směrem. Klišé a stereotypy se sice v komedii využít dají, ale měla by nabídnout něco víc, aby byla vtipná. Tenhle snímek něco navíc nabídl. Jenomže jen kluzký a nechutný humor a to doslova. Jakože vtipné jsou tam scény se sra..m na golfovém hřišti nebo průjem v koupelně. Nikdy více. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Richard Jenkins, představitel Coakleyho, žije ve městě Cumberland, kde vyrostla i režisérská dvojice Bobby a Peter Farrelly. (žvanimírek)

Reklama

Reklama