Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (690)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Děsivá nuda a film, kde je každá příšera neporazitelná, dokud ji hlavní hrdina nevyzve na pěstní souboj, a kde na 50% dokážete odhadnout, jakou mega cool hlášku nějaká postava v příštích vteřinách zahlásí. Nejlepší herecký výkon odvádí běz přehánění jedna F 117, které jsem v jejím boji proti hlavnímu nepříteli fandila mnohem víc než všem tém neplechovým postavičkám dohromady. Když se 10 minut před koncem všichni dokopali k řešení, které bych já zvolila asi po půl hodině, měla jsem chuť dát jim za částečnou oiginalitu a slušné efekty i ty dvě hvězdy, ale za roztomile dojemný epilog si to odpustím. Skyline už nikdy více. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento film vypráví o nezadržitelně postupující globalizaci vesmíru. Mnoho nám již známých vesmírných forem života se mezi sebou vesele množí a kříží. K dokolanosti těchto mimozemských hybridů chybí už jen to nejdůležitější - lidská DNA. Tak to jen tak na vysvětlenou, pokud by někdo nabyl dojmu typu: "Kurňa, tenhle kousek vesmírné potvory už jsem někde viděl/a". Nakonec však "hybridi" dorazili na správné místo. Jejich strastiplná a miliony let trvající pouť za smyslem života došla úspěšného konce. A my konečně víme odkud se vzali Šmoulové. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Sci-fi jak z ‚padesátek‘ se vším všudy. Se spoustou přerostlých emzáků likvidujících všechno, co jim přijde pod chapadla a hlavně s neskutečně debilními postavami. Až na jednoho všichni uvažují jak chovanci diagnostického ústavu, tudíž to má chvílemi až groteskní nádech. AVP II nebyla náhoda, Strausové nejsou dobří vypravěči, a i když se strašně moc snaží, výsledky jejich práce fungují na délce traileru (nebo dříve klipu, či reklamě). ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

"... a pak nám došly prachy... jo, zrovna, když Joshua s Liamem začali sypat esa z rukávu, tak jsme museli všechny kompy povypínat, byli jsme fakt do mrtě vyšťavený, nemohli jsme si dovolit ani jednu kilowatthodinu navíc. Takže jsme tam šoupli titulky, ty jsme naštěstí měli připravený někdy od poloviny filmu, já to Colinovi říkal, ještěže mě poslechnul... ale tak jo, lidi říkaj, že na ten rozpočet se to efekty i akcí podařilo dost dobře a já jsem taky spokojenej, no víš co, finální verze je něco jako Dračí války... prostě scény, který chtějí lidi vidět, tak jsme jim je dali... musím teda uznat, že ty neakční pasáže to trochu kurví, to zase měl Joshua vypitej mozek, dialogy bych si snad radši četl, než je poslouchal, no a to uvažování... trochu urvaný koule no... ale ta akce, ta tam je a vo to jde... kurňa, něco nám to vydělalo, musíme se s bráchou domluvit a možná to zopáknem a trochu to zase posunem, říkám, finále se rozjelo a my ho museli seknout... já bych to ohodnotil za 40%... jo jo, kampaň se nám zdařila, trailer byl luxusní, pár mega na účtě přistálo... hele, musím mazat, už zase někdo otravuje s tím AvP3, tak zatím..." ... Hm, Greg Strausse mi mluví z duše. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové měli kvalitní materiál k tomu, aby napravili svoji špatnou reputaci po AvP II, který tak skvěle poslali do kytek… svoji šanci samozřejmě promarnili. Efekty vypadají fajn, ale vše ostatní je naprostý brak, který je závěrem více a více otravnější... Teď jen doufám, že Battle: Los Angeles nedopadne podobně… ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama