Reklama

Reklama

Kreyson - Live Třinec

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2007

Obsahy(1)

DVD bylo nahráno na rockovém festivalu Noc plná hvězd a je oslavou comebacku skupiny na heavy metalovou scénu po 10ti leté pauze. Kreyson nám nabízí celkem 11 skladeb, z toho většina pochází z prvních dvou nejúspěšnějších alb Anděl na útěku a Křižáci. Dvě ze skladeb jsou půjčené od legendárního Vitacitu (dřívějšího zpěvákova působiště) a poslední bonusová je cover verzí a zároveň poctou Karlu Krylovi. Zajímavým zpestřením je duet Čarovná noc (Deep in the Night) Ladislava Křížka se známou německou hard rockovou zpěvačkou Doro Pesch. (Danulinda)

(více)

Recenze (6)

italka63 

všechny recenze uživatele

Nostalgie a krásná, Láďa Křížek fajn a jeho obdivuhodný rozsah...škoda že tehdy nekývl na nabízený flek zpěváka v Halloween, kde ten mohl být ! ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

DVD s tímto koncertem je zpracováno celkově docela kvalitně, má to kvalitní zvuk 2.0 Dolby digital, obraz taky uspokojivé kvality, ale rezervy to má, např by se zbývající volná kapacita na DVD disku dala využít pro spoustu různých bonusů, ikdyž něco málo se i zde najde včetně jednoho klipu, zamrzí i absence oblíbené zvukové stopy Dolby digital 5.1 či DTS a koncertní záznam sám o sobě je docela krátkej, ale pro fanoušky Kreysonu a Křížka je toto DVD rozhodně potěšující a ocenitelnej počin. Za výše uvedené důvody spravedlivé tři, ale za pěknou muziku, dobrou kapelu a nostalgii celkově za 4 hvězdy, stará dobrá rocková muzika :-) ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Ladislav Křížek je dle mého názoru již dvacet let českou pop-rockovou pěveckou jedničkou, neboť má kromě velmi křišťálově čistého a příjemně zabarveného hlasu i (na chlapa) neuvěřitelný hlasový rozsah sahající až téměř ke čtyřem oktávám. Pro přibližné srovnání - milionnásobný zlatý slavík Karel Gott má rozsah pouze poloviční. ()

Bicman 

všechny recenze uživatele

Kreyson má výbornou hudbu, jen škoda že Láďa tady už nedává ty vejšky tak dobře jako kdysi. Hodně mě to zklamalo hlavně u písničky Zákon džungle. Jinak celkem povedený návrat Křížka na metalovou scénu. Viděl jsem ho na živo nedávno z vitacitem a ty vejšky už dává mnohem líp. Jinak na dvd mě potěšil hlavně výběr skladeb, zahráli prakticky všechny nejlepší pecky Kreysonu. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb DVD 1.Kreyson (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 2.Archa (Jaroslav Bartoň/Ladislav Křížek) 3.Skalp (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 4.Fade out (Jaroslav Bartoň/Ladislav Křížek) 5.Já chci se ptát (Luděk Adámek, Miloš Doležal/Miloš Doležal) 6.Snad odpustíš (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 7.Upíří láska (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 8.Zůstaň na kolenou (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 9.Čarovná noc (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) 10.Anděl na útěku (Ladislav Křížek/Ladislav Křížek) ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Kreyson patří mezi mé srdeční záležitosti. ❤️ Doufám, že Láďa Křížek tu mezi námi bude ještě mnoho a mnoho let. ()

Reklama

Reklama