Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (359)

plakát

Amityville: Probuzení (2017) 

Na tyhle filmy se už člověk dívá jen ze setrvačnosti s vědomím, že uvidí už milionkrát viděné. Nic víc, nic míň.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Toto se dalo stěží dokoukat. Má to seriálový střih a flashbackově střižené pasáže, které se do celovečerního historického filmu vůbec nehodí, je to nudné, nezáživné, zmatené, herecky mimo a konec? To se na scéně objevila nějaká kreatura z počítačové hry? Přesně tak nereálně totiž vypadal závěrečný boj, herní grafika do očí bijící a nezaměnitelná digitální krev k tomu. Tak to prostě ne! K tomu je to i dějove docela divnej hybrid. Moderní sračka. Vesměs souhlas s mnoha odpadovými komentáři. Ani nevím, za co ta jedna hvězda...

plakát

The Ghostmaker (2011) 

Film mě navzdory zdejšímu nízkému hodnocení velmi zaujal a překvapil. Má to zajímavý a originální nápad a dobře se na to dívá. Film neni založen na lekačkách, což je jen dobře, protože kdyby byly, jednalo by se stejně klasicky jen o zvukové exploze s absencí skutečného strašení na scéně. Bát se divák taky nebude, což mnohé zklame, přestože to hororem nasáklé je. Takže se nejedná o strašidelný horor pro milovníky lekaček, ale o celkem zajímavou a záživnou mysteriozní jednohubku. Konečně něco netuctového....

plakát

Povětří (2015) 

Má to tu pravou atmosféru, dívá se na to taky dobře, zbytek ať si každej přebere sám.

plakát

Živý terč 2 (2016) 

živý terč 2 natočen stylem, jakým se točívaly akční filmy v 80tých letech. Klasika pro pamětníky rambovských filmů. Pěkný obraz, záběry i střih, dost akce, pouze si filmaří mohli odpustit občasné zpomalené záběry v akci, které ten styl 80tých let narušují. Perfektní akční podívaná.

plakát

Nepřítomnost (2011) odpad!

Amatérská blbost se špatnými, nehezkými a nesympatickými herci, kde např pan policajt se jeví jako nadržený dementní balík a trouba, než vážený ochránce zákona a film či horor je celkově o ničem. A aby v tom ten pan policajt nebyl sám, tak dotyčná byla taky uhrančivá a charismatická krasavice, že člověk radši čuměl do stropu, hlavně tedy že po ní jel strážce zákona jak po uzeným. Prostě ztráta času navzdory lákavému obsahu. Byl jsem upozorněn, že se jedná o strašnou kravinu, ale zvědavost byla silnější. A bacha, český dabing má otřesnou synchronizaci s atmosférou filmu. Namluveno to je snesitelně, jen je krutě poznat špatný mastering ( je poznat, jak jsou hlasy namluveny dodatečně mimo film - akusticky umělý studiový výraz).

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Tento první Harry Potter se mi dost líbil. Pak jsem viděl i některý z dalších dílů a ztratil jsem o to zájem.

plakát

Pikovaja dama: Čjornyj obrjad (2015) 

Průměrný bubu horor na jedno zkouknutí a žádná sláva to není, stejně tak to není nic originálního. Třetí hvězdička z milosti.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Vyklubala se z toho příjemná scifi romance a docela mě to překvapilo. Líbilo se mi to.

plakát

Devítky (2007) odpad!

Scifi, drama, mystery, thriller? Člověk hledá tagy "cestování časem" a navede ho to k tomuto filmu se zdejším vysokým hodnocením. Po puštění filmu zjišťuje, že to je trapná romancí jak z telenovely nasáklá sračka s odpudivou nepřitažlivou babou se spousty nudných scén a keců a obrací oči šejdrem z nudy. Prostě ne, mělo být rovnou uvedeno, která bije a na koho tento film svojí atmosférou a obsahem cílí. Ženský vyžívající se v telenovelsky natočených filmech si přijdou na svoje. Zdejší hodnocení opět nezklamalo, ale v opačném významu. Je to nezáživná sračka, ale pokud vás zajímají plky a ksichty protivné ženské typu Haliny Pawlowské, její vztahy, city, komplexy apod, tak prosím.....Ta ženská ve filmu jakoby jí z oka vypadla. (k mému následnému překvapení je to ta herečka, co hraje v remake Krotitelé duchů, ke kterému jsem díky zdejším plakátům s ní dosud nenašel odvahu ke zkouknutí).... Já jsem chtěl "drama, scifi, mysteriozní, thriller"!!! A ne toto.