Reklama

Reklama

Vlčí mládě

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2017), 70 h (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Hudba:

Dino Meneghin

Hrají:

Tyler Posey, Crystal Reed, Dylan O'Brien, Holland Roden, Colton Haynes, Tyler Hoechlin, Linden Ashby, JR Bourne, Melissa Ponzio, Keahu Kahuanui, Ian Bohen (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(100)

Vlčí mládě je napínavé drama o proměně a zakázané lásce současných teenagerů. Jde o svěží a odlišný pohled na stejnou látku jako ve filmu Školák vlkodlak z roku 1985 s Michaelem J. Foxem.
Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení – z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím.

PRVNÍ ŘADA (12 dílů) První, kdo na Scottovu proměnu přijde a vytrvale stojí při něm, je jeho nejlepší kamarád, spolužák a spoluhráč z lakrosového týmu Stiles. Ve městě se však objevují i další vlkodlaci a také nová atraktivní spolužačka Allison, k níž Scott nachází opětované zalíbení. Až později vyjde najevo, že celá její rodina patří k lovcům vlkodlaků. Scott se tak dostává do velmi ošemetné situace mezi nimi a nebezpečným „alfou", tajemným vůdcem vlkodlačí smečky, jehož kousnutí chlapcovu proměnu přivodilo. Protože se spolu s tím zázračně zlepšily i Scottovy tělesné vlastnosti a dovednosti, postoupí v lakrosovém týmu na místo druhého kapitána, čímž se stává trnem v oku dosavadního kapitána Jacksona, a ten dotěrně pátrá po původu Scottových úspěchů.

DRUHÁ ŘADA (12 dílů) Nový člen Argentovy rodiny přijíždí na Beacon Hills a Scott s Allison jsou nuceni i nadále tajit svoji lásku. Ve stejnou dobu je Derek Hale posedlý získáním síly jako nový Alfa a do své smečky přibírá nové členy, včetně čerstvě pokousaného Jacksona. Zatímco Derekovým cílem je získat Scotta do své skupiny, Argentova rodina začíná z Allison trénovat schopného lovce vlkodlaků.

TŘETÍ ŘADA (24 dílů) Studenti Beacon Hills High se vracejí z prázdnin, vztah Scotta a Allison skončil, a Scottův nejlepší přítel Stiles se společně s Lydií zapletl do detektivní práce. Lydia se mezitím vyrovnává s rozchodem s Jacksonem, který se odstěhoval do Londýna. Derek, Isaac a Peter zkoumají Alfa smečku, která přišla do Beacon Hills a unesla Boyda a Ericu. Isaaca, jenž byl také chycen, osvobodí neznámá dívka...

ČTVRTÁ ŘADA (12 dílů)
 Scott, Stiles, Lydia a Kira se stále vzpamatovávají z nedávných tragických ztrát a nastupují do nového semestru se starostmi, které jsou více lidské než nadpřirozené. Snaží se také pomoci své nové kamarádce Malie začlenit se zpět do společnosti.
Na scénu se v nové podobě vrací Kate Argent. Spolu s příchodem dalšího tajemného nepřítele známého jako Dobrodinec čelí celý Beacon Hills obrovské hrozbě. (AXN)

(více)

Diskuze

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

sledovať posledné diely bolo také zvláštne... aj preto, že sa tam zišli niektoré staré postavy... síce taká nostalgia, ale mohli ich do dej zapojiť o niečo viac  :-)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ty jo, konec seriálu za námi a tady žádný komentář..... asi se na to všichni vybodli?!?!??

 

Ps: já poslední půlku poslední řady také ale ještě neviděla, asi se mi na konec prostě koukat nechce, abych měla ještě pocit, že seriál neskončil. :(

na příspěvěk reagoval Fyffy2000

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Mini chybička, tři celovečeráky, kde hrál hlavní roli, pak asi tak dva až tři filmy, kde hraje vedlejší roli :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Láska k tomuto seriálu převážila..... už na něm budu ujíždět navždy a ačkoliv je nejlepší v nejlepším přestat, tak by mi sedmá a tentokrát už poslední řada, kdyby byla, vůbec nevadila  :)) Ale což, Dylan už má za sebou tři celovečerní filmy a další dva momentálně před sebou, tak mu to přejme a doufejme, že tam u těch filmů zůstane. Zvyšuji na čtyři ♥

warha

warha (hodnocení, recenze)

aspoň že se vrátí Peter. Poslední řada bez Derecka a Isaaca. Za to s otravnou Hayden.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Tak na Comic-Conu bylo oznámeno, že další řada bude poslední. Ale malou útěchou budiž trailer :). 

Uživatel Chen smazal svůj příspěvek.

Uživatel Chen smazal svůj příspěvek.

trojkolka

trojkolka (hodnocení, recenze)

Chen

Dle dalšího infa jedním z hlavních záporáků bude vlkodlak – nacista, kterého Doktoři drželi ve své „laboratoři".

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

jh666

To by byla zajímavá možnost, pokud by ho nehrál Nicolas Cage (laciný vtípek, ale nemohl jsem si ho odpustit) :D :D. 

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Chen

Podle mě to bude Ghost Rider, vzhledem k tomu, že Jeff Davis popsal další sérii jako duchařskou historku (doslova Ghost Story) a podle mytologie seriálu by Ghost Rideři měli mít něco společnýho s Parrishem jakožto pekelným psem.

na příspěvěk reagoval Chen

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Pro všechny, co chtějí Allison, tak byste si měli bohužel uvědomit, že herečka se vrací do seriálu, ale nevíme na jak dlouho, možná jenom na jednu epizodu a to je vše. Ovšem hlavně musíte vědět, že nebude už hrál Allison, ale bude ve flashbacku o té potvoře z prvních dvou dílů nové sezóny. Bude hrát nějakou předkyni Argentů, co má přímý spoj s tím La Bete. Její jméno bylo zmíněno v dílech, ale popravdě se mi nechce jej už hledat neboť jdu spát :)

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Taky chci zdroj, zpráva by to byla skvělá, ale chci vědět odkud pochází.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Přesně tak, v lednu má začít 5B, před pár dny začali natáčet.

mahler

mahler (hodnocení, recenze)

yinloveyang

pravda, jejich desing sice na začátku vypadal dobře, ale od té doby jen deset dílů chodí a skoro nic nedělají ...

 

Jak dlouhá teď bude pauza?

na příspěvěk reagoval jh666

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

warha

Tak, tak, úplně jsem šílela, jak to bylo úžasně šílené.

Jo, Scott dostal zase, ale Melissa má ode mě za jedna, Hope never dies! 

 

Ovšem docela jsem zase se zasmála na konci u doktorů - jako fakt, opravdu doufám, že než skončí tato sezóna, tak jejich obličeje uvidíme, protože tak jednoduché a trochu nudné postavy jsem v seriálu ještě neviděla. V žádném, promiňte, jen můj názor.

na příspěvěk reagoval mahler, warha

warha

warha (hodnocení, recenze)

Tak finále docela povedené! A možný návrat Derecka..i když ani nevysvětlili proč tak najednou zmizel. Teď zase pár měsícu čekání. Tenhle seriál jsme si opravdu oblíbil! 

 

yinloveyang: A nepřekvapivě Scott zase dostal do držky, ať s tím něco udělají, vždyť to už je blbé :D 

na příspěvěk reagoval yinloveyang

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

warha

Tak to řeší už hodně dlouho, dokonce si lidé z něho trochu dělají prdel. Je mnoho teorií, proč je tomu tak, ale tvůrci už přímo řekli před touto sezónou, že to nebude nejlepší období Scottova života.

warha

warha (hodnocení, recenze)

na to, že je Scott "true Alfa" dostává neobvykle mnohokrát do držky a je slabej jak čaj :) 

 

Jinak tenhle seriál už není žádný teen a komedie, občas jsem se i lekl! 

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama