Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Hunt 

všechny recenze uživatele

Postaveno na zcela debilním námětu - plastický chirurg předstírá své nové lásce (23 leté studentce), že je ženatý, že má děti a rozvádí se...a to vše proto, aby s ní mí mohl chodit a požádat ji o ruku. To přesto, že se s ním po prvním randeti rozejde, když najde snubní prsten v jeho kapse a nesnáší ženaté muže - "nikdy nebude hrát roli té druhé"- ve skutečnosti je však on svobodný a bez závazků. I přesto ji nesmyslně lže, vymýšlí si všechny možné (či spíše nemožné) lži o svém životě a blíží se narychlo domluvená svatba. Nechápu, co má společného s filmem zavádějící název Zkus mě rozesmát, chápal bych např. "Hloupé lži", "Lhaním ke štěstí" apod. Jediné pozitivum - sympatická Jennifer Aniston a překvapivé obsazení Nicole Kidman v roli protivné spolužačky. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale minimálně již posledních 5 sandlerových filmů na mě moc nefunguje. Volání o pomoc byl poslední super film. Chuck s Larrym byli zbytečně natáhnutí a špatní, Zohan mohl být mnohem lepší, Pohádky na dobrou noc příliš dětské, ale to by nevadilo. Poté přišli na scénu Komici a byl to regulérní průšvih. Machry bych s přihlédnutím k těmto výtvorům označil jako nadprůměrné. Dokonce se mi při druhé projekci již docela líbila vybudovaná atmosféra. Zkus mě rozesmát má zbytečně vysoké hodnocení. Průměrná romantická komedie se vším co k nim patří. Film si jede po pevně daném mustru, z kterého nelze uhnout ani o centimetr. Nicole Kidman někomu přišla jako oživení, mě ovšem dost vadila. Děti jsou docela fajn, překvapivě až moc fekálního humoru. Aniston je stále kočka, muselo dát práci z ní udělat v úvodu průměrně vypadající ženskou. Budu v hodnocení tentokráte milosrdný 60%. PS: Aktualizace 2018: Pohodová Sandlerovka, která těží z vynikajícího obsazení a zasazení děje na Hawaj. Prostě z tohohle filmu prázninová atmosféra sálá všemi směry. 70% ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Typické sandlerovské instantní nudle po stodvacáté: rány do hlavy, rány mezi nohy, pár výkalů i zaručeně všechno ostatní, co můžete najít pod nálepkou "buranství". Když ale člověk kolem sebe v sále vidí ty zalamující se páry, dojde mu, že ten model dává dokonalý smysl a lidi si ho přímo žádají! Prostá upřímnost a jednoduchost prodaná pod známou značkou očividně táhne a ještě dlouho táhnout bude, tak proč na tom receptu něco měnit. Zvlášť když ta návratnost je i s minimálním úsilím obrovská (Sandler prostě všem zaplatí dovolenou a natočí tam film, který se mu x-krát zaplatí. Jestli tohle není nejlepší zaměstnání na světě...?) a když to pořád jde i bez scénáře a pořádného režiséra (ne, slepit těch pár scének opravdu nemohlo dát velkou práci). Pár frků každopádně stojí za to, Jennifer je překvapivě cool a kolem a kolem, ve srovnání s Grown Ups to alespoň připomíná film. Ba přimo romantický. Přestože ta sandlerovská romantika bude vždycky trochu neotesaná :-). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co dělat když si hrajete na ženatého chlapa a vaše milenka chce poznat vaší manželku? Zkuste požádat o pomoc kolegyni z práce a uvidíte, co se z toho vyvine. Tohle byla skutečně jedna z těch lepších a příjemnějších romantických komedií, ze které sálala pohoda, optimismus a dobrá nálada, a která navíc dokázala také docela dobře pobavit. Svou nezpochybnitelnou zásluhu na tom má samozřejmě Adam Sandler, kterému prostě romantické komedie sedí a tento herec je v nich asi nejpřirozenější. Navíc mu zde dokázala zdatně sekundovat za všech okolností krásná a sympatická Jennifer Aniston, pro níž mám už hodně dlouho slabost. A když se v druhé polovině filmu přidala k ústřední dvojici ještě Nicole Kidman, tak mi nezbylo než hodnotit tuto komedii jako velmi povedenou. Tenhle film totiž naprosto perfektně dávkuje děj, humor, prostředí i herecké hvězdy, takže ve výsledku je to příjemná kombinace, která mi zachutnala. Zde nemám prakticky nad čím váhat, jedná se o nadprůměrnou romantickou komedii, a z toho důvodu uděluji zasloužené čtyři hvězdy. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepší romanticko-komediálny filmy,aký som v poslednej dobe vidiel. Tak veľmi som sa už dávno na žiadnej komédií nenasmial, ako práve na tejto. Aj keď nám Adam Sandler čo raz viac starne, stále vie podať perfektne komické predstavenie ktorému milo sekunduje stále pekná Jennifer Aniston. Nemám absolútne nič, čo by som Just Go with It vytkol. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Skladbu „Tainted Love“ od Soft Cell bylo dříve možné zaslechnout i v seriálu Přátelé (od r. 1994), ve kterém hrála i Jennifer Aniston (Katherine). (Bobik99)
  • Ve scéně, kdy Eddie (Nick Swardson) spí ve vaně a padá mu ruka do záchodu, je záchodové prkénko nahoře. Později, když jde Michael (Griffin Gluck) na toaletu, je prkénko dole. (Pavlínka9)
  • Keď Danny (Adam Sandler) hovorí: "Je tu jeden problém, ona nie je ty", odkazuje na dialóg Rossa s Rachel z Priateľov (1994): "Je tu jeden problém, ona nie je Rachel". (WalterIK7)

Reklama

Reklama