Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když tam jde Jenn do plavek, tak jediný co mě v tu chvíli napadlo byla myšlenka na sex....hodně sexu. Abych se myšlenkově nezasek, musel jsem si otevřít láhvinku Martella, protože Jenn je fakt neskutečně sexy, ona tam má víc takových momentů kdy háže sexovost z obrazovky na všechny strany, ale tohle bylo, jak když spadne lavina, najednou byla všude kolem mě tma a uprotřed té tmy stála Jenn v plavkách, nádhernej moment v mým životě. Adam mě opětovně nezklamal, jeho humor mě prostě sedí a některý vtípky byly fakt vybroušený do neuvěřitelně žratelný formy. S Jenn jim to spolu strašně slušelo a jelikož jsou to oba komedianti od boha, tak se z plátna opravdu jiskřilo velkolepým způsobem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Myšlenka, že finančně zabezpečený plastický chirurg balí děvčata na snubní prsten, jakožto symbol fiktivního manželství v krachu, je sama o sobě dosti uhozená, ale aspoň je pak v upředené pavučině lží dovoleno vše.. Proč ne? Sandler se pomalu dostává z puberty, i když přísun humoru tady zajišťují spíše vedlejší postavy (deutsche dealer ovcí), Jennifer opatrně vykoukla ze škatulky s velkým nápisem Rachel a i na konci se překvapivě podařilo z obvyklých klišé vybruslit se ctí. Zdá se, že Sandlerovy filmy můžete milovat, ignorovat nebo nenávidět, ale uznáte jedno - vždycky je díky stylu poznáte a to nejen na základě přítomnosti syndromu dráždivého střeva. Podobné je to i u pop hudby, člověk je ani nemusí mít rád a hned podle prvních taktů pozná třeba ABBu, Ace of Base nebo ´N Sync. No ty asi ne... Jinak vzhledem k stupni "vyvinutosti" Brooklyn Decker by mě nepřekvapilo, kdyby se její manžel doma měnil z profesionálního tenisty na podavače míčů.. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že filmy Adama Sandlera moc nevyhledávám, ale tohle bylo vcelku příjemné. Celé dvě hodiny mi rychle uběhly, párkrát jsem se i zasmála. Bohužel opět se film nevyhnul několika trapným momentům a klišé. Pokud ale hledáte oddechový film na večer, na který byste se chtěli podívat se svou drahou polovičkou, tak Zkus mě rozesmát určitě není špatná volba. Už jen kvůli sympatické hlavní dvojici, kterým to spolu opravdu seklo. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie se Sandlerem. Z toho co jsem s ním viděl, je určitě nejromantičtější. Přesto je tu ale ten jeho humor, co mám rád. Chlápek tam sbírá kokos ze země prdelí, chlapeček lije pití na těhotnou černošku ve zpomalenym záběru a Adam Sandler dobrácky hází holčičku držkou do bláta. Jennifer Aniston to tam fakt sluší, atmosféra fungovala na sto procent a měl jsem z toho úplně dobráckej pocit. Což je velký úspěch, když vezmete v potaz tu prapodivnou zápletku. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)

Reklama

Reklama