Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč jsi se nikdy nezmínila, že jsi neuvěřitelně sexy?"Mně to taky občas chvilku trvá, než si všimnu, protože já nejprve hledím do nitra. Kecám ... prostě jsem slepej. Nicméně tohle mě bavilo. A přestože je inspirace Kaktusovým květem patrná na první pohled, tak se mi to líbilo přibližně stejně jako vykradená klasika. Jednak fracek Danny neztratil nic ze svý sandlerovský pohody, kterou navíc evidentně přenesl i na Katherine a jelikož jsem hrdým majitelem schopnosti přehlídnout trapnost v přiměřený míře, tak neváhám hvězdami vyjádřit svou spokojenost. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale minimálně již posledních 5 sandlerových filmů na mě moc nefunguje. Volání o pomoc byl poslední super film. Chuck s Larrym byli zbytečně natáhnutí a špatní, Zohan mohl být mnohem lepší, Pohádky na dobrou noc příliš dětské, ale to by nevadilo. Poté přišli na scénu Komici a byl to regulérní průšvih. Machry bych s přihlédnutím k těmto výtvorům označil jako nadprůměrné. Dokonce se mi při druhé projekci již docela líbila vybudovaná atmosféra. Zkus mě rozesmát má zbytečně vysoké hodnocení. Průměrná romantická komedie se vším co k nim patří. Film si jede po pevně daném mustru, z kterého nelze uhnout ani o centimetr. Nicole Kidman někomu přišla jako oživení, mě ovšem dost vadila. Děti jsou docela fajn, překvapivě až moc fekálního humoru. Aniston je stále kočka, muselo dát práci z ní udělat v úvodu průměrně vypadající ženskou. Budu v hodnocení tentokráte milosrdný 60%. PS: Aktualizace 2018: Pohodová Sandlerovka, která těží z vynikajícího obsazení a zasazení děje na Hawaj. Prostě z tohohle filmu prázninová atmosféra sálá všemi směry. 70% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

V malé metafoře jde o tu nejluxusnější dovolenou, na které slunce nikdy naplno nezasvítí. Kdyby ale scénář nenacpal do popředí tu nejneuvěřitelnější zápletku, hodnocení by šplhalo snad i po metách nejvyšších. Sandler totiž překvapuje nápaditou umírněností a když si k tomu pozve rozšafnou Jennifer a parádně nesnesitelnou Nicole, musím ho zkrátka obdivovat. Ale celá vybájená pohádka o rodině je něco tak hloupě přehnaného, že se doteď nestačím divit. A přitom třeba malá nahláškovaná slečna s britským přízvukem je postava k nezaplacení. Rozporuplných 70% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie se Sandlerem. Z toho co jsem s ním viděl, je určitě nejromantičtější. Přesto je tu ale ten jeho humor, co mám rád. Chlápek tam sbírá kokos ze země prdelí, chlapeček lije pití na těhotnou černošku ve zpomalenym záběru a Adam Sandler dobrácky hází holčičku držkou do bláta. Jennifer Aniston to tam fakt sluší, atmosféra fungovala na sto procent a měl jsem z toho úplně dobráckej pocit. Což je velký úspěch, když vezmete v potaz tu prapodivnou zápletku. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou to silný dvě *, ale na tři to podle mě, nebo aspoň pro mě, nemá. Na to je to málo originální (ale co taky čekat), především ale málo vtipný, spíš je to na takový uchechtávání a jedno menší zasmání. Sandler je tu celkem sympatickej a Jennifer Aniston úžasná, zbytek za moc nestojí, snad až na Nicole Kidman, která mě svou účastí na tomhle dost překvapila. A ačkoliv tu není moc nechutnej vtipů apod., což je u mě jedině k dobru, jsou tam dlouhý nudný části, který člověk musí přetrpět, aby se dostal ke konci, kterej se dá uhodnout už jen z pohledu na plakát. Ale to stejně není film pro mě a dobrovolně bych se ani nedívala. Ovšem kdo má rád Sandlerovskej styl, neměl by bejt moc zklamanej. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Skladbu „Tainted Love“ od Soft Cell bylo dříve možné zaslechnout i v seriálu Přátelé (od r. 1994), ve kterém hrála i Jennifer Aniston (Katherine). (Bobik99)
  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)
  • Když jdou Danny (Adam Sandler) s ostatními přes most, rodina jim řekne, že most je určen pouze pro jednu osobu. Dvě děti z této rodiny jsou ve skutečnosti děti Adama Sandlera a „manželka“ je jeho švagrová. (veronikajel)

Reklama

Reklama