Reklama

Reklama

Take This Waltz

  • Kanada Take This Waltz (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vtipný, hořkosladký film o jednom milostném trojúhelníku. Margot (Michelle Williams) zjišťuje, že na vztazích ze všeho nejvíc zbožňuje líbánky. Jenže je už pět let vdaná. Co se stane, když na služební cestě potká zajímavého muže, který, jak se nakonec ukáže, je její soused? Trocha flirtování se zvrhne v trochu něco víc a na světě je velké životní dilema a nutnost vybrat si mezi dvěma rozdílnými druhy lásky. (Traffic)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (88)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Film, který má fantastickou atmosféru. Jenom mi připadá, že všechny postavy jsou mentálně, způsobem života a postojem ke svým blízkým tak nějak na úrovni středoškolských študáků. Jako kdyby doposud neměli důvod dospět. Takže pro mě možná i nostalgický návrat do mládí. A ještě mi k tomu zpívá Leonard Cohen... ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynoucí film s takovou bohémskou atmosférou pastelovými barvami a hořkosladkým příběhem. Na jednu stranu to bylo zajímavé, na druhou stranu to šlo naprosto mimo mě, protože jsem nebyla schopná se ztotožnit nebo pochopit ani jednu z postav. Možná to bylo i proto, že navzdory tomu, že hlavním motivem filmu byl život, (nebo aspoň jeho část) tak postavy nebyly na můj vkus úplně jasně vyvedené/vysvětlené..takže to tak nějak pokulhávalo. Možné je ale i to, že postavy byly opravdu tak "podivné" jak se zdá na první pohled a já nebyla jen schopná to pochopit... Další věc byla na můj vkus příliš dlouhá stopáž, prostě bylo vše zbytečně natáhlé a obsah se tím hodně rozpliz.V druhé půlce jsem se místy nudila a doufala jsem že se snad stane něco...cokoli dalšího...nestalo se. Abych shrnula to pozitivní, tak to je atmosféra snímku, hudba a herci- to je tak ono...Jednou mi to stačilo. Za mě je hodnocení kdesi mezi 3 a 2 hvězdičkami. Průměr. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem se nedokázala do Margot nijak vcítit a to je u takového filmu prostě konec. Nenašla jsem na ní nic zajímavého, co by k ní přitahovalo hned dva chlapy najednou, spíš mi připadala jako takovej tuctovej magor. Její problémy mi nepřišly vůbec zajímavě zpracované. Je to film o tom, jak se nějaká divná holka Margot plácá od jedné strany k druhé, protože není schopná nějakých závazků a je vyplašená ze všeho, co je okolo ní... Prostě divný a nezáživný. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Může se Vám zdát, že máte šťastné spokojené manželství, nehádáte se, po pěti letech si navzájem říkáte, jak druhého miluje a stejně tohle všechno zdaleka nemusí stačit. Stačí jedno náhodné setkání a tenhle všechen na první pohled pěkný, manželský život, ten je rázem v ohrožení. Tomu všemu vévodí bezpochyby herecký výkon Michelle Williams, která hlavní hrdince dokázala vtisknout, opravdu vše, co se vtisknout dalo. Nejistotu, strach, zmatenost, ale také touhu a hlavně naprosto přirozený herecký výkon jedné mladé ženy, která možná zase až tak není šťastná, jak to na první pohled vypadá. Take this Walt je obyčejný příběh, kterých je kolem nás v dnešní době určitě spousta, příběh který se může stát každému z nás, i když se budete snažit sebevíc. A kdybych ho měl popsat jedním slovem, použil bych název sladko-hořký, to vystihuje podle mě tenhle zdařilý film naprosto přesně. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

Oceňuju, že ty nejdůležitější chvíle jsou podány bez řečí jen hereckými výkony. Tolik scén, kdy se nálada z čirého optimismu přelévá do skepse a zpět, až se motá hlava (myšleno kladně). Z filmu je možno si odnést několikero poznatků a závěrů - které jdou i proti sobě - ale ani v životě nemáte nic černobíle. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Každý "outfit", ktorý má Margot (Michelle Williams)  na sebe, obsahuje aspoň kúsok oranžovej farby. (Fanita)
  • Z festivalu Vancouver Film Critics Circle 2012 si Michelle Williams odensla cenu pro nejlepší herečku v kanadském filmu. Seth Rogen byl současně nominován na cenu pro nejlepšího vedlejšího herce v kanadském filmu (dainio)
  • Na Mezinárodním filmovém festivalu v San Sebastian v roce 2011 byla Sarah Polley s filmem nominována na cenu pro nejlepší film. (dainio)

Reklama

Reklama