Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní večerní sportovní zpravodajství soukromoprávní televize Nova, které každý den následuje po pořadu Televizní noviny, obsahuje krátký sestřih z nejsledovanějších sportovních událostí jako jsou fotbal, hokej, tenis nebo formule 1. Na závěr sportovní relace je rubrika zvaná "Borec na konec", kde jsou uveřejňovány zdařilé, kuriózní, vtipné či nepovedené sportovní výkony. (zdeny99)

(více)

Recenze (134)

sgt.paper odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže v hlavní sportovní relaci nejpopulárnější televizní stanice v ČR, zazní pět zpráv. Z toho je jedna, že Hamiltonova přítelkyně má špatný šaty. Další že Tiger Woods viagru nebere, třetí že korupční skandál se nikam neposunul a poslední asi třicetivteřinová je jediná seriózní. Tak v tom případě je to v hajzlu. ()

nopud 

všechny recenze uživatele

Dal bych víc, kdyby tento pořad nebyl tak zatížený na Barcelonu. Neustále zaznívá, že "Barcelona je nejlepší fotbalový tým na světě", "Barcelona má ve svém kádru nejlepšího Messiho", "Barcelona utrpěla porážku" - tohle zaznělo, když ji porazil Bayern Mnichov. Nemohli říct, že Bayern vyhrál. Prostě tady tenhle detail mi velmi vadí, třebaže fotbal vůbec neřeším. Ale našlo by se toho i víc a až si vzpomenu, tak to sem zajisté připíšu. ()

Reklama

Wbcko 

všechny recenze uživatele

L: " Tak Pavle, co nás dnes čeká, ale skutečně jen v rychlosti, tlačí nás čas..." P: "Ano Lucko, takže jen v krátkosti: Dolní Lhotka prohrála v přípravném utkání se Spartou C, vysoko 3:0, dále uvidíte nový extravagantní účet Maxe Biagiho, se kterým se představil na GP v Brně a na závěr vám pustíme jednoho nešťastného baseballistu, který dostal míčkem do hlavy." L: "Hm, tak to se máme skutečně na co těšit a teď pojďme na reklamní blok, ať to všechno stihnem" ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Nova ten sport umí dokonale zazdít. Pavel Poulíček, Vašek Tittelbach a další individua, to je teda skvadra... Místo, aby sportu věnovali nějaký ten čas, tak to trvá sotva ani ne 5 minut, goly z Gambrinus ligy vidíme tak možná dva ze všech zápasů. U hokeje radši ani nemluvim. Ostatní sporty jaksi ani neznají. Hlavně že borcem na konec může být každý pako, co náhodou trefí jamku napoprvé, nebo čutne do míče z větší dálky a ten spadne do brány a podobně se stále opakující scénář... ()

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pavel Poulíček a Václav Tittelbach. Hvězdy českého sportovního zpravodajství a sportovního komentování vůbec. Tito pánové mě vždycky dokázali překvapit svou znalostí, zaplavili diváka přemírou informací, které se opravdu nikde jinde než od nich dozvědět nemohl. Klobouk dolů pánové, bez vás už to není ono. Hlavně fotbalové přenosy s panem Tittelbachem vstoupily do dějin. A pan Poulíček, ten zase vždycky mohl komentovat rovnou od kolotoče, nemusel ani měnit studio. 20% ()

Zajímavosti (1)

  • Od Mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2013 je v každém díle reportáž, ve které zazní klavírní melodie skladby "Someone Like You" od britské zpěvačky Adele. (nopud)

Reklama

Reklama