Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Film má od začátku našlápnuto a noří se v celku zajímavé atmoséře. Banderas se sestřihem na kastróla se ujímá vyprávění a jde mu to poměrně dobře a pro diváka lákavě. Jakmile do toho vstoupí Snoop Dogg, dostane snímek ještě větší grády a já si říkám "sakra proč tak nízké hodnocení?"...Celé se to ovšem pohnojí závěrem, který zanese, už tak uneseného "sledovače" do říše nepochopytelných temnot..............70%!!! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mam rad filmy na temu noir, ale tento bol taky nezazivny a docela ma aj dost nudil. Nemyslim teraz, ze je to nejaky brak, ale chcelo by toho viacej, aby ma to bavilo sledovat s napatim, co sa bude odohravat dalej. Niektore dialogy boli zbytocne rozsiahle, co len filmu uskodilo, akoby malo pomoct v napredovani tohoto detektivneho filmu. Film hyri roznymi farbami co mi ani nevadilo, bolo to take pestre a film aj ako tak ozivilo. Dokonca sa aj dostal rad na taky mensi katastroficky prvok, ked sa pri konci filmu prepadavala zem, ked unikali na aute. Bolo to pekne a napinave, ale bohuzial to nemalo dlhu trvanlivost. Film ako celok je prilis roztahany a niektore sceny mi tam prisli navnivoc. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Haluzní neo-noir, který si hraje na veliké a artové dílo a ve finále je to asi jenom dost zdlouhavé zfetované béčko které netuší, co chce říct, nebo to netuší režisér a tím pádem to nemůžou tušit ani diváci, ale ta noc, kdy jsem se na film koukal byla taková magická, jako tenhle film.Venku podivná mlha, chladno, v gauči s lahvinkou Portského a Havanským doutňasem tenhle ujetý brak nevyzněl úplně zle.Experimentální nesmysl, který buď vypíčujete, nebo vodrespektujete na slabou triplstárku.50%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč se ty největší sračky vždycky lepí na tvoje boty?" Protože Ned je soukromé očko a ty to mají tak nějak v popisu práce. Mně byl tedy hodně sympatický boxer Anton, zmatená Lexie a zejména suché "mazanofilipové" hlášky hlavního hrdiny, ale o to tady asi tak úplně nejde. Tady jde o paprsky, protony, kvarky, rychlost světla, occamovu břitvu či planckovu konstantu a já hrdě přiznávám, že jsem učebnici fyziky naposledy otevřel hluboko v minulém tisíciletí, takže mi to úplně nedávalo smysl. Ale rozhodně mě to zaujalo a to až do chvíle, kdy se ukázalo, kdo za koho a proti komu kope, protože pak už to byla jen rutina k odzívnutí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak Tony Krantz musel nosit ve svý hlavě tenhle blázinec pěkně dlouho,až si řekl po dvou videofilmech,tak,teď je ta správná doba natočit film.Načež vzal do ruky flašku kořalky,a přestal chlastat až po poslední klapce.Pak se samozřejmě nemůžeme divit,že z toho vylezlo tohle hovno.Já když se namažu,tak se ani neudržim na nohou,natož abych vedl herce do akce.Ale jak se tam vyskytly všechny ty hvězdy,to je mi záhadou.Prakticky to vůbec nedává smysl,je tam spousta divnejch scén,nemá to tempo,prostě nic.Antonio Bimberos nechce točit normální filmy,akorát mám strach,do čeho spadne příště.Chtěl sem dát odpad,ale z úcty k hercům dám 10%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)
  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama