Reklama

Reklama

Žraloci: Podmořská mise

  • USA Natural Killers: Shark Quest
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ocitnúť sa zoči-voči hladnému žralokovi, pričom jediné čo má človek pri sebe, je videokamera, je pre mnohých ľudí hrôzostrašná predstava. Nehovoriac o tom, že jeden nesprávny pohyb môže znamenať okamžitú smrť.
Dvaja potápači, Mark Priest a Rob Torelli, však postupujú presne uvedeným spôsobom a vydávajú sa nakrútiť unikátne zábery týchto predátorov. Dvaja muži sa rozhodnú vystúpiť z klietky, ktorá ich vo vode ochraňuje pred smrteľným nebezpečenstvom, aby ziskali najpozoruhodnejšie zábery žraloka v histórii dokumentaristiky. (metal.storm)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žralok je fascinujúci tvor. Nebezpečný a obávaný morský predátor. Stroj na zabíjanie. Torpédovité telo, výrazná chrbtová plutva a obrovská tlama plná zubov ostrých ako nože. O žralokoch sa vyprodukovalo mnoho dokumentárnych filmov. Jedným z nich je i snímok z roku 2005 "Žraloci: Podmorská misia" (Natural Killers: Shark Quest). Natočili ho austrálski potápači Rob Torelli a Mark Priest. Vďaka týmto dvom odvážnym dobrodruhom som si opäť trocha rozšíril svoje vedomosti o žralokoch. *** ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Toto DVD mě přišlo „zadarmo“ s tím, že pokud chci, tak si mohu koupit další díly. Mám doma tři. Tygry, lvy a žraloky. Musím podotknout, že u každého DVD je přiložena přehledná knížečka, která obsahuje plno informací o daném zvířeti a hezké fotografie. Směle mohu doporučit jako školní pomůcku. Zatím jsem viděl jen tento dokument, který nám představuje zabijácké netvory. Žraloci patří mezi má nejoblíbenější zvířata. Hlavně tedy velký bílý. Není to vraždící stroj, jak se mnozí mylně domnívají. Jen nemá v moři konkurenta, což mu jistě dodává velké sebevědomí. Tento dokument je zpracován na velmi dobré úrovni a já ho hodnotím lepšími čtyřmi hvězdami. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

No nevím proč má tento dokument tolik procent. Faktů je v něm minimum, záběry jsou ubohé. V dnešní době existuje statisíce lepších záběrů žraloků. A že pro jejich pořízení musel kameraman riskovat? To je jeho blbost, kdyby aspoň ty záběry za to stály. ()

Reklama

Reklama