Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

kubilov 

všechny recenze uživatele

V posledních letech se Al Pacino objevuje střídavě v dost špatných a v docela slušných filmech, ale co se týče Son of No One, je naprosto jasné, která varianta byla zrovna tenhle film. Vyšla z toho dost podprůměrná kriminálka s příliš moc dětmi, ale aspoň s docela slušnými herci. Knírač Channing, neusmívající se Katie, policajt Ray a božský Al, který tentokrát příliš božský nebyl. Neočekávám, že bych si tenhle film udržel v paměti dlouho. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Já se snad nepoučím! A to dobře vím, že zábavné a poutavé příhody příslušníků veřejné bezpečnosti města New York by se daly spočítat na prstech jedné ruky slepého operátora cirkulárky. Většina těchto mdlých pitchovin je snad točena na zakázku jejich odborového svazu, aby všichni viděli, jací jsou to v podstatě traumatizovaní chudáci, jak trpí jejich ubohé rodiny a pokud okamžitě nedostanou přidáno, nezbude jim nic jiného, než být zkorumpovaní a prohnilí a pod vzletným sloganem "Pomrdat a chrnět" se starat jen o to, aby jim někdo nevytuneloval penzijní fondy. A tento Son of a Bitch není výjimkou. Takže pokud zrovna nejste angažovaný starosta Giuliani nebo ve Velkém jablku nešlapete chodník, unudí vás to xmrti jako mě. ()

Reklama

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, ze pribeh sa javi ako silnym tahunom filmu, nedostal som toho tolko, ako som ocakaval. Aj ked emocie tam su, nejako ma to nezobralo.Rovnako ako tomu bolo pri Montielovej prvotine, ktora mala podobny nadych, nepocitil som pri sledovani nic vyraznejsie.Tatum sice nepatri medzi mojich oblubencov, no nijak mi nevadil, ostatne herecke vykony iba priemerne a cela snimka mi prisla bohuzial iba priemerna. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Špatné už od začátku. Samotná historka by sotva vydala na jeden díl Kriminálky Anděl, ale aby se to nepoznalo, různě se skáče v časových rovinách, a než se divák stihne zorientovat, dostane pár klišé podpásovek jako nemocné dítě, statečná novinářka, zkorumpovaní poldové a pár dialogů dementního ražení. Hlavně nic nevyprávět lineárně, aby divák nepřišel na to, jak hloupé to celé je! Herecké výkony skutečně mizerné, a to i u Ala Pacina. Kameraman by pak měl brát kurzy, kde by se naučil, co je celek, co detail, co rámování obrazu, co zlatý řez, co kompozice - evidentně o ničem z toho nikdy neslyšel. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Parádní kostlivec ve skříni. Jen by to chtělo s ním lépe pracovat. Tohle byla nuda k uzoufání. Šeď, šeď a zase jenom šeď. Velmi uspávající snímek. Nechápu, proč sem Liotta a Al Pacino lezli. To měli skutečně zapotřebí. Vždyť se jenom zahrabou do odpadu. Channing Tatum je sympaťák. Má velké charisma. To se mu upřít nedá. Ale je jako neopracovaný kus dřeva, ze kterého by velmi zručný řezbář mohl udělat zázrak. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Postava žurnalistky Lauren Bridges, kterou ztvárnila Juliette Binoche, byla původně napsána pro muže. Francouzská herečka úlohu přijala s podmínkou, že žádný z dialogů dříve mužské role nebude pozměněn. (oje)
  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama