Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (89)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Al Pacino je už dávno za zenitem. A s pistolí v ruce působí už více než komicky. Channing Tatum, třicátník s pomalu rašící třetí bradou, který by nám spíše zatančil nežli zastřílel. A nakonec je tu Katie Holmes, kterou už snad potřetí za sebou vidím v roli matky. Asi ty role bere proto aby ukázala , že je dobrou matkou a potlačila fámy o rozmazlování své malé Surri. Film se rozjel slušně a měl dobrý potenciál i atmosféru. Jenže všechno tohle se úplně vytratilo. Proč, tam po těch letech zas vystupoval A.Pacino? Ke konci mě přišlo, že tu řešíme pořád dokola jednu a tu samou nesmyslnou věc. Celkově 20% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Absolutně mi nejde do hlavy dané obsazení, které se nejspíš sešlo v hospodě a tady to "son on no fuck" nečetlo ani z dálky. Rád podotknu svůj názor a dívalo se mi na to nanejvýš špatně, hrozně, otřesně... protože dneska už píše kdejaký šulin (viz já) kdejaké ptákoviny (viz son of bla bla...), které se ztrácejí ve své podstatě. To už nejde napsat něco, co dává smysl a funguje jako celek, nee to je potřeba všechno zamotat, pohrát si s časem, vykulit na diváka různé konspirace, to je parááádička a pak to tak i vypadá. 3/10 A o čem to bylo? o ničem... ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Totálna nuda. Ten kto počastoval film slovom akčný by si zaslúžil vypichnúť obe oči a priviazať na škripec. K čomu je tam toľko známych hercov. Katie Holmes nie vo filme ani trochu sexi. Tatum, len chodí zachmúrený ako dement celý film. Al Pacino zbytočný. Binoche ešte zbytočnejšia. Liotta predvádza rutinu a nepridá žiadnu hodnotu. Tracy Morgan má len pár scén. Montiel je totálny kazisvet. Už Fighting bol slabší film. V Son of no one ešte ubral akcie, spomalil a zdegeneroval motivácie. Postavy vôbec nie sú sympatické. Proste jeden z najhorších filmov, čo som videl v poslednej dobe. A rozhodne najnudnejší tzv. "akčný" film aký som videl za posledné roky. Nebudem ďalej kydať proste max 25%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Špatné už od začátku. Samotná historka by sotva vydala na jeden díl Kriminálky Anděl, ale aby se to nepoznalo, různě se skáče v časových rovinách, a než se divák stihne zorientovat, dostane pár klišé podpásovek jako nemocné dítě, statečná novinářka, zkorumpovaní poldové a pár dialogů dementního ražení. Hlavně nic nevyprávět lineárně, aby divák nepřišel na to, jak hloupé to celé je! Herecké výkony skutečně mizerné, a to i u Ala Pacina. Kameraman by pak měl brát kurzy, kde by se naučil, co je celek, co detail, co rámování obrazu, co zlatý řez, co kompozice - evidentně o ničem z toho nikdy neslyšel. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Film jsem vzdal asi tak v půlce, kdy hlavnímu hrdinovi dojde anonym tak závažného a šokujícího znění, že na něj čumí jako opařený a kvůli němu nevnímá ani telefonát se svou zděšenou, na životě téměř ohroženou manželkou. Je dlouhý záběr na jeho nepřítomný výraz, pak dlouhý záběr na jednu větu na papíře, pak ještě delší záběr na jeho nepřítomný výraz, pak znovu dvakrát delší záběr na tu jednu větu na papíře. Asi abychom doopravdy uvěřili svým očím, že na tom papíře stojí to, co tam stojí (protože hlavnímu hrdinovi to jde těžko), a mohli si to v klidu rozvážit. Je tam napsáno: "Jak jsi se mohl stát policajtem." ()

Galerie (73)

Zajímavosti (8)

  • Pes, který si ve filmu "zahrál", se ve skutečnosti jmenuje Tiger a přestože se jedná o jeho první filmovou roli, před kamerami nestál poprvé. Už dříve se objevil v magazínu "Vogue" a televizních reklamách. (oje)
  • Film byl vybrán k uzavření filmového festivalu Sundance, který byl zakončen 30. ledna 2011. (SeBig)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama