Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

PKD 

všechny recenze uživatele

Neskutečně promakaná DC záležitost s charismatickým Jensenem Acklesem v roli Jasona Todda aka SPOILER! Red Hooda (už několikátého v řadě),který si svou roli opravdu užil na 100%. Což v př.,že nejste vidět a hrajete jen hlasem (a to je nepoměrně těžší),je věru..úctyhodný výkon,za který se rozhodně nemusí stydět. Sice je škoda,že Jokera tentokráte nemluví jeho dvorní a dodnes nejlepší představitel Mark ´Skywalker´ Hamill,ale v tomto př.naštěstí,Bender nezklamal. I když to pro mě,není úplně ono. A velkou pochvalu si též zaslouží skladatel,který ani tentokráte nezklamal..Ch.Drake-ost 100%. Už jen úvodní titulky dávají tušit,že jsme svědky,něčeho mimořádného. Možná půjdu i na plný počet. I když musím přiznat,že na první 3 podívání..mě to nijak extra nenadchlo. To až po dlouhé době. Do tohohle filmu,musí prostě člověk asi dospět,či co.:) Nevím,zda je to škoda nebo ne...ale velmi upozaděná ( i když ve výsledku naprosto zásadní) role démonického Ra´se al Ghula mě jako jediná věc v tomto jinak squellém filmu,trochu vadí. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Příběh to mělo na animovanej film až příliš dobrej, akční scény taky vypadaly dobře (ale jakýkoli útěk kohokoli mě připadal srandovní...), přesto z toho nijak neuchcávám. Komiksy jsem nikdy moc nemusel a vypadá to, že ani animovaný komiksy můj názor na tenhle žánr nijak nezmění. Ale tenhle film je docela ok. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší Batmanův kreslený film. Dost dobrý příběh, ale také perfektní režie a ohromná dávka akce. Prvních 40 minut je vlastně jedna nepřetržitá akční scéna. Mnohé scény byly naprosto dokonalé propracované, na stejné či lepší úrovni, než hrané filmy. Závěrečné srovnání bylo bezchybné. Flashbacky do minulosti velmi povedené. Účast Ra's al Ghula, Riddlera, Nightwinga a dokonce i na pár vteřin komisaře Gordona potěšila. ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

drobné odchylky od předlohy...ale jinak perfektní snímek o osudu Jasona Todda...Hloupými naivními nerdy nejnenáviděnějšího Robina. Pro mě naopak jedna z nejlepších postav Batmanova příběhu a tady se bez okolku a protahování dozví neznalý fanoušek vpodstatě nutnou většinu jeho životního příběhu...Doufám že časem přibude ještě pár snímků ve kterých se objeví...jeho příběh davá prostor hutným dark jatkům a je to neodmyslitelná část Waynova příběhu....za tohle....4,5* ()

DrBuznička 

všechny recenze uživatele

Under the red hood je pro animovanou sérii DC filmů tím stejným, čím byl Temný rytíř pro sérii filmovou. Film je mnohem dospělejší a násilnější než cokoliv, co v dosavadní produkci Bruce Timmina vyšlo, inspiruje se i odkazuje na Batmana Nolanova a i jiné pamětihodné akční filmy (např. bitka v koupelně z prvního matrixu) a vůbec zaznamenává vývoj ve výpravění, hudební dramaturgii a akčních scénách. Navzdory všem pokrokům se drží své klasické strohé animace, hlouběji rozvíjí fundamentální batmanovské motivy a námět si bere z jednoho ze slavnějších detektivových příběhů. Pro všechny fanoušky "a must see". ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)
  • Toto je poprvé, co je vyprávěn v některém z filmů či seriálů DC Comics příběh Jasona Todda, druhého Robina. (Caszidy)
  • Producent Bruce W. Timm nadaboval Riddlera. (Caszidy)

Reklama

Reklama