Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Páni z Warner Bros mou osobu opět uspokojili až na samí okraj. Neselhali ani v jednom záběru tohohle akčního comicsového nátřesku a po nějakém tom pátku jsem se zase mohl kochat nad plynulostí a krásou kvalitní kreslené jízdy! Skvělé akční scény, nosný i když lehce fantasy příběh a pěkné old zpracování, tak to mám rád :) Jinak Black Mask je jedna z nejlépe nadabovaných postav kresleného průmyslu co si pamatuju. PS: Vy jste blbka a nevíte o Batmanovi vůbec nic! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Povedený seriózní příběh s dynamickou akcí, výborným "záporákem", slušnou animací a skvělou hudbou. Otázka Bruceovy neschopnosti ukončit nebezpečné zločince "permanentně" sice staví Temného rytíře do až příliš dušínovského světla, ale jak taky jinak, že? Nostalgické (a dobově úsměvné) vzpomínky na prvního Robina, Jasona Todda, potěší a podtrhují tíhu dřívějších selhání. ()

Reklama

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý Batmanovský film, kde je silný příběh spojen s vynikajícími akčními scénami a parádní partou zlosynů. Stejně jako u hraného Dark Knighta, tak i tady exceluje a všechny ostatní charaktery válcuje přímo geniální Joker, tentokrát v podání Johna "Bendera" Di Maggia. Už jsem dlouho nedal 5 hvězd, normálně bych dal asi 4, ale seru na to! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší Batmanův kreslený film. Dost dobrý příběh, ale také perfektní režie a ohromná dávka akce. Prvních 40 minut je vlastně jedna nepřetržitá akční scéna. Mnohé scény byly naprosto dokonalé propracované, na stejné či lepší úrovni, než hrané filmy. Závěrečné srovnání bylo bezchybné. Flashbacky do minulosti velmi povedené. Účast Ra's al Ghula, Riddlera, Nightwinga a dokonce i na pár vteřin komisaře Gordona potěšila. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale skoro všetky klasické animované verzie Batmana sú ďaleko lepšie, napínavejšie a klasicky temnejšie ako akékoľvek hrané filmy preplnené CGI efektmi. Super akcia a dobre reprodukovaný príbeh. Ako keby animáky nemali čas na zbytočné a zdĺhavé scény ako hrané filmy. Doslova vynucujú prúd dialógov jeden za druhým. Je to dráma v plnom význame a to po celý čas filmu. Žolík ako vždy strieľa trefné, satirické až smrteľne vtipné poznámky. Veľmi dobrá hudba, ktorá verne odzrkadľuje samotný dej. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Toto je poprvé, co je vyprávěn v některém z filmů či seriálů DC Comics příběh Jasona Todda, druhého Robina. (Caszidy)
  • Číslo, které má Joker na štítku na vězeňském obleku je 11940. Joker se poprvé objevil na stránkách komiksů právě v roce 1940. (TwoFace)

Reklama

Reklama