Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha - 2D..aj tak by sa dal charakterizovať film, ktorý vážne kandiduje ( spolu s Paulom Loganom..to je snáď najhorší herec akého som kedy videl hrať ) na najhorší film všetkých čias. Dovolím si zacitovať niektoré pasáže, ktoré ma fakt pobavili. Rozhovor medzi ministrom zahraničia USA a Jasonom Fitchom : "Fitchi, dnes ráno niekto zavraždil amerického veľvyslanca Arnolda Regisa aj s Venezuelským ministrom zahraničia s ktorým cestoval. Niekto vyhodil ich loď do vzduchu. Chcem, aby ste sa hneď vydal na horný tok Orinoca do Venezuelského štátu Amazonas.Vyšetrovanie vedie plukovník Antonio Diaz v Puerto Ayacucho, asi 20 km po prúde od miesta výbuchu.On tvrdí, že to boli teroristi, podľa CIA to môže byť predohra vojenského prevratu.Musíte preskúmať riečne dno a zistiť o čo tam ide až sa tam rozpúta ďaľší AFGANISTAN! A urobte čokoľvek bude treba. A Finchi ? Ano pane.? Veľa šťastia. Ďakujem pane"....alebo...."Počúvajte, počítal som rýchlosť rastu piraní a na základe pôvodnej veľkosti, keď tam unikli a rozmerov tých obrov čo sme videli dnes, podľa mojich výpočtov sa skokový rast opakuje v skracujúcich sa intervaloch. V každom ďaľšom cykle je interval polovičný. Keď doplávu k ústiu rieky, budú veľkosti koňa, o 8 hodín potom budú ako hroch, o ďaľšie 4 hodiny ako slon, veľryba...vychádza mi, že sa ten cyklus nikdy nezastaví." No nie je to bomba? Rád by som, ale vedel, či to myslia tvorcovia filmu vážne, alebo si z nás (skôr zo seba) robia prču. Jedna * za to, že som sa naozaj pobavil na niektorých dialógoch. Nabudúce chcem krvilačného MEGAKLOKANA! ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Reklama

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

S tou krizí to asi ještě nebude nějaké otřesné, když se během ekonomické stagnace či poklesu dají sehnat peníze a točí se takové braqky jako je megapiraňa. Jasně, proč by to nemohlo být obrovské, přkusovat to ocelové lodě jako nanuka a kdyby to mělo i nohy (což se nedá v pokračování od tvůrců nečekat), tak by si poradila i s několika mrakodrapy. ()

Michael2807 odpad!

všechny recenze uživatele

Hej ty s těma břišákama pojď sem! Tady máš nějaký ten dolar a zahraješ nám ve filmu, kde ti přijde jako nejlepší nápad kulometem střílet do řeky na ryby, odkopávat je deset metrů když na tebe budou skákat na pláži a až je všechny odkopeš, sejdeš po rampě s helmou v podpaží ve zpomaleném záběru s vítěznou hudbou hrající v pozadí. A nezapomeň se celý film tvářit drsněji a drsněji! ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Věčný princ Kazisvět na poli distribuce odpadních filmů z Asylum, opět plně zaskóroval. Obětí se tentokrát stala docela očekávaná a poměrně dobře hodnocená Piranha 3D od francouzského režiséra Alexandra Aji. Kolikrát jsem si jen říkal, že už nikdy svůj přehrávač nebudu trápit s trapárnami od této společnosti a vidíte to, zase se tam jeden film s předponou MEGA či GIGA roztočil. Mega Piranha je šílený zážitek, který dokouká do konce jen člověk se silným žaludkem a pevným svěračem... nebo já. Nechci spoilerovat, ale aby nějaká ryba dosahovala velikosti větší než velryba a bezhlavně útočila na prosté občany stojicí na chodníku a bourala mrakodrapy, to byla silná káva i na mě. Když připočteme i fakta, že je nedokázala umlčet ani atomová bomba, která dokonce podle scenáře byla 10tkrát silnější, než ty co dopadly v Japonsku během druhé světové války, není pochyb že tu někdo pojedl hodně vtipné kašičky. Pokud patříte mezi ty nešťastné a někdy jste přeci jen podobný film od Asylum viděli, tak věřte, že grafické efekty, dialogy, herecké výkony zůstavají nedotčené a stále se propadají hlouběji a hlouběji v nejkalnějším odpadu. Jedna z mých oblíbených situací jsou podvodní dialogy potápěčů pomocí vysílačky s vedením, které je pozoruje ve svých monitorech na souši. Telepatie? Břichomluvectví? Spíše MEGAodpadctví!!§ ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama