Reklama

Reklama

Chance Pe Dance

  • Indie चांस पे डांस (více)

Obsahy(1)

Už od dětství snil Sameer Behl (Shahid Kapoor), že se stane hercem. Své touze obětuje všechno, v Bombaji živoří téměř bez peněz, obráží konkurz za konkurzem a vždy ho čeká jen odmítnutí. Sameer sice má talent, ale nemá kontakty, které by mu pomohly k roli. Jednou večer si v tanečním klubu jeho pohybového nadání všimne slavný režisér Rajeev Sharma (Mohnish Bahl) a slíbí mu, že z něj udělá hvězdu. Pak ale svou nabídku stáhne. Sameer je zoufalý, přesto si ale chce vyvzdorovat ještě jednu šanci. Oporu má v krásné tanečnici Tině (Genelia D'Souza). (rikitiki)

(více)

Recenze (6)

rigby 

všechny recenze uživatele

Klasický americký příběh o outsiderovi, který překoná všechny nástrahy osudu a trnitou cestou dobyde slavného vítězství. K tomu lovestory a pěkný mladík, puberťačky kvílí nadšením. Bohužel hodně míst je vysloveně prázdných, zaplněných tisíckrát přežvýkanou vatou. Nicméně taneční čísla jsou vynikající a snad jen kvůli nim se vyplatí se na tento film podívat. Navíc proti jiným indickým dílům je sympaticky krátký. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina by se rád stal slavným hercem, ale věci nejdou tak hladce, jak si představoval a brzy je nucen z existenčních důvodů žít v autě a učit otravné děti tancovat... Že půjde o nekomplikovaný film, jsem nejen předem věděl, ale přímo v to doufal. Jenže... Na muzikál je v něm překvapivě málo hudebních čísel a na romantickou komedii se hrdina až příliš zabývá svými ambicemi a málo tou slečnou, která je mu účelově předhazována. Oba herci jsou sympatičtí, Shahid Kapur má kromě reprezentativního exteriéru i komediální a pohybový talent, film lahodí oku, ale všechno to stojí na labilní půdě řídkého příběhu a jeho schéma bohužel není natolik odlišné od amerických nebo evropských filmů, aby bylo zajímavé samo o sobě. 40% ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Mé druhé setkání s Bollywoodem a opět jde o setkání příjemné. Muzikálové scény tentokrát nevadily neb se k příběhu docela hodily. Ametérský herec se chce stát Bollywoodskou hvězdou a jak to tak vypadá, v Indii se k áčkové produkci dostanete stejně "snadno" jako v Americe. Hlavní hrdina však najde práci, která mu nakonec k vytoužené filmové roli pomůže. A k nádherné slečně samozřejmě taktéž. Chance Pe Dance mě bavilo více než všelijaké Cesty za slávou či kterýkoliv z dílů Step Up. Ústřední pár je sympatický, úvodní scéna vynikající (seznámení diváka s bytem hlavního hrdiny) a když vezmu v potaz, že mělo jít o nenáročnou zábavu na jedno zhlédnutí, tak se krásné tři hvězdičky zdají býti spravedlivým ohodnocením. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli je Shahid Kapur a tanec, děj moc nečekejte. Nejpříšernější byla klišovitá pasáž o falešném učiteli na základce. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Shahida mám veľmi rada, žiaľ tento scenár bol dosť priemerný, dej ma nezaujal, spätne si z neho ani veľa nepamätám hudobne značne nevýrazné. ()

Reklama

Reklama