Reklama

Reklama

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (504)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson, opět jako badass, který však více inkasuje než rozdá v jednom divokém večeru, kdy musí bránit syna, před bývalým kolegou z branže nájemných vrahů. Nejedná se o akční jízdu a akce je zde překvapivě málo, film však naštěstí exceluje ve scénách dua Neeson - Harris, kterých je však trestuhodně málo. Jako slušný thriller, však film funguje velice dobře. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Standardní čtyř hvězdičkový Neeson, ale lehkému zklamání se ubránit nemohu. Díky atraktivní zápletce měl film náběh na akčňák roku, ale nestalo se. Co mě zde moc nezaujalo byl Ed Harris, to byla špatná volba záporáka ( Žádné intenzivní,výhružné a inteligentní dialogy z jeho úst nevyšly a je dost starý na fight, o což nás Serra ochudil). Dokonce mi zde chyběl i inteligentní detektiv ( škoda, že Whitaker místo Takenu 3 nehrál zde). Porce akce přichází na scénu víceméně až po 45 minutách a má co nabídnout. Pár zajímavých fightů konečně v slušivém střihu a netřepající se kamerou, slušné přestřelky, naháněčky, občas hezká prostřelená hlava( Přehnaně brutální to však není) a vynikající atmosférická scéna v paneláku, což byl největší highlight filmu, který definitivně okořenil nájemný vrah Common. Finále po oldschoolovsky s brokovnicí taky nezklame. Dobrý, ale dalo se vytěžit o něco více. 75% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře vymyšlená zápletka, ne už tak precizní realizace. Události ženoucí příběh kupředu, stejně jako načrtnuté vztahy těsně překračují hranici akurátnosti, nebo chcete-li vhodnosti, uvěřitelnosti... Liam je i přes svou černou minulost docela sympaťák, jeho syn je však jakousi podivnou karikaturou Ježíše, což nebylo třeba. Akce je spíše průměrná, ale film má přesto ucházející tempo a nedá se říct, že by v některém momentu nudil. 6/10 ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Podobně vztahovo-mafiáno-genderových filmů jsou dnes již mraky a lepších. Ač se tvůrci snažili být styloví, přesto suma sumárum a kolem dokola, nedosáhli výše než na tři pěkné *. Dokonce ani střety dvou hereckých es Liama versus Eda pověstnou laťku nezvýšily, něco prostě ve scénáři chybělo, ale na jedno zkouknutí stačí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Keď ťa nočné mory dostanú tak, že sa ani nedokážeš pozrieť do zrkadla, zavolaj mi." Bavilo ma to a to tak, že dosť. Nočný bežec ponúka kvalitné postavy s tomu odpovedajúcimi silnými hereckými výkonmi, príjemne nejednoznačné (reálne komplikované) medziľudské vzťahy a akcie minimum, ale o to lepšia je vo výsledku. Je to dosť napínavé, vizuálne sympaticky temné a má to veľmi pekný koniec. Scenár je navyše plný osviežujúcich, nečakaných a originálnych riešení (postava zavolá inej postave, aby sa jej ospravedlnila za to, že jej zabila dieťa). Diváci v kinách film potopili (rozpočet 50, celosvetová tržba 71), čo je škoda. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Po snímkach Neznámy (2011) a Non-Stop (2014) je Run All Night tretí film režiséra Serru, v ktorom si zahral Liam Neeson hlavnú úlohu. (ywo666)
  • Holandský multiinštrumentalista Junkie XL robil hudbu k tomuto filmu tak, aby nebola príliš akčná: "Myslel som si, že je oveľa zaujímavejšie pozerať sa na tento film z emocionálneho hľadiska namiesto z pohľadu akčného." (Arsenal83)

Související novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (více)

John Wick 2 má záporáka

John Wick 2 má záporáka

27.10.2015

Postavit se Johnu Wickovi není legrace. Zabiják s tváří Keanu Reevese (Matrix) se chlubí přezdívkou Baba Jaga a je o něm známo, že dokáže splnit i nesplnitelnou misi. Kdo se mu pokusí narušit… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Robocop v Suicide Squad?

Robocop v Suicide Squad?

16.02.2015

Joel Kinnaman prorazil díky detektivnímu seriálu The Killing a loňský Robocop ho měl proměnit v novou hollywoodskou hvězdu. Nakonec to tak úplně nevyšlo, pětatřicetiletý Švéd ale rozhodně nehází… (více)

Reklama

Reklama