Reklama

Reklama

Protiúder

(seriál)
  • Velká Británie Strike Back
Trailer 2
Velká Británie / USA, (2010–2020), 57 h 25 min (Minutáž: 43–48 min)

Předloha:

Chris Ryan (kniha)

Hrají:

Philip Winchester, Sullivan Stapleton, Rhona Mitra, Robson Green, Michelle Lukes, Charles Dance, Andrew Lincoln, Shane Taylor, Richard Armitage, Jimi Mistry (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(76)

Spojenectví mezi dvěma speciálními agenty trpí zásadním rozporem – první je americký odpadlík, druhý elitní britský špión. Ovšem to jim nezabrání odvážně se pouštět do nejrůznějších krkolomných akcí.  Napínavý thriller s dějem, který koresponduje s událostmi dnešní doby se soustředí na dva členy přísně tajné antiteroristické organizace, známou pod názvem Section 20: britského seržanta Michaela Stonebridge a bývalého amerického vojáka Damiena Scotta. (HBO Europe)

(více)

Videa (66)

Trailer 2

Recenze (158)

Rapikk 

všechny recenze uživatele

První sérii zbožňuji. A kdyby v tomto seriálu pokračovali jen Britové, s radostí bych seriál ohodnotil pěti hvězdičkami a zařadil ho mezi svých top10, i když se seriál občas dopustil některých logických chyb. Bohužel osamělého frajera Richarda Armitage vyměnili Amíci za dva až příliš přímočaré playboye. Druhá řada se mi sice líbila i tak. Přeci jen seriál tak nabušený akcí aby člověk pohledal. Ale na britskou jedničku to prostě nemá. Ze třetí řady jsem zatím toho moc neviděl, ale zdá se, že ta kvalita šla někam úplně do háje. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se snažil. Vážně, věřte mi to. Ale nemohl jsem se zbavit chuti, na zombíky. Jakmile někde vidím Andrewu Lincolna bez plnovousu a bez klobouku, mám chuť na zombíky. Takže neexistuje li v příběhu nic jiného, co by ve Vás vzbudilo jinou vášeň, než jsou plísní promazaní, uslintaní mozkožravci, není důvod přehnaně hvězdičkovat. Muzika alá Medal of Honnor, ve mě vzbudila spíš touhu si zapařit, než tupě sledovat píčoviny vojenské jednotky. Přesunout Strike Back pod Cinemax bylo nejlepší možné řešení. Nová hlavní drsná dvojka, kosí, hláškují a plní mise jak na běžícím pásu. A působí to líp než první tři dvojdíly. Ovšem přepálená drsnost je až na škodu. Nevím jak moc by ste museli být drsný, nebo z čeho by Vás mícká armáda musela sestrojit, abyste při vyndavání kulky ze stehna, kousek o tepny, vypadali a vydávali zvuk jak při prvním sraní po mesíční vepřové dietě. Každopádně třetí hvězdu přidám z důvodu, parádní akce a dobře napsaných scénářů a dvou hlavních drsňáků. Druhá série je úplně jiná a podstatně lepší. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

1. řada: stupidně od pasu plácnuto - naprostá pecka. Nelze vytknout naprosto nic. Od malička jsem byl militarista a hrál si spistolkama, takže se mi série opravdu líbí. Perfektní Britská práce na téma akční série... 2. řada: nevim jestli za to mohla práva nebo co se stalo, ale ten "restart" byl škoda. Série malinko sklouzla ke standardu a rozhodně je horší než ta první. Ne zase tak moc aby ji to stálo honocení. 3. řada: pokračuje v duch té druhé (stejní herci, stejný styl) jen další zápletka. Tentokrát ale víc ucelená (série působí jako jeden dlouhý film). 4. a 5. řada: stejně jako posledně jde nyní o jeden ucelený příběh rozsekaný na deset kousků. Díky tomu je to svižné a na tempu nic neztrácí. Za mě vše v pořádku a Strike Back si stále drží pozici jednoho z nejlepších seriálů akčního žánru. 6., 7. a 8. řada: Došlo na přeobsazení. Už to není uplne ono. Není to výrazně horší, nicméně ztráta “původní sestavy” je znát na zábavnosti. ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Ano misty to je dost prestrelene a moc Ramboidni..ale kdyby bylo vic serialu s takovou skvelou vypravou a slusnymi herci byl bych jen rad.Misty je to hodne akcni a takovy serial mi v posledni dobe chybel.. 2ha serie se rovnez povedla ikdyz se vystridali herci,pribylo postav a jde o zcela novy pribeh.Casting se vydaril a role vojaku,velitelu i hl.zaporaka sednou.Je to akcni,vypada to vypravneji a zaver serie byl skvele vygradovan. 85% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě bohužel neoslovil. Neříkám, že je špatný, ale nesedí mi hlavní postavy, děj, ani akce. Zbytečné záběry, tlachání a taky chaotické souboje a přestřelky, kde si každý jezdí a chodí kam chce uprostřed palby. Nebo si naopak přistane s vrtulníkem uprostřed palebného pole. Nic pro mě. 35% ()

Galerie (472)

Zajímavosti (15)

  • První seriálová série byla natáčena v lokacích hlavního města Jihoafrické republiky Johannesburgu a v odlehlé provinční oblasti Gauteng. Ta se nachází v severním cípu Jihoafrické republiky. (Conspi)
  • V této epizodě, kde hraje Marek Vašut plukovníka Bešnova ze Skupiny Alfa, mluví herec anglicky s českým přízvukem, nikoliv anglicky s ruským přízvukem, případně bez přízvuku, jak by se na elitního ruského zpravodajce slušelo. (mkali)
  • Tato série se natáčela v Malajsii v Kuala Lumpuru a ve městě Johor Bahru, které leží kousek od Singapuru. (ČSFD)

Reklama

Reklama