Reklama

Reklama

Rande naslepo

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 51 min

Obsahy(1)

Stále někoho hledáte, ale pořád to není ono? Jste akční a nebojíte se kamer? Vyberte si toho správného partnera nebo partnerku jen podle jeho hlasu, aniž byste jej viděli. Běžte do pořadu RANDE NASLEPO! Pořad Tv Prima uvádí Miloš Knor. (Handle)

Recenze (58)

kamisu 

všechny recenze uživatele

Stále nedokážu pochopit, jak se někdo do takového pořadu může vůbec přihlásit (až tolik peněz za to přeci nedostanou, ne?). Světlým bodem tohoto pořadu je nejspíš moderátor, který přeci jen občas umí zaperlit. Tři hvězdy dávám snad proto, že jako typický Čech se ráda škodolibě zasměju a není na to lepšího pořadu než tento. Po odvysílání dílu si vždycky s úsměvem řeknu, že až tak špatně na tom ještě nejsem. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

TV Nova má velkého konkurenta v průměru odvysílaných sraček na jeden rok. Pořád plný podplacených lidí, kteří si šli přivydělat sehraným divadlem, na které jim důchodci nalepení metr od televize vesele skočí a druhý den ho vášnivě rozebírají v přecpaném ranním MHDčku, kde zabírají místo pro děti jezdící do škol. Přirovnání Knorr a Knor se krásně nabízí, protože obojí je instantní a nedá se to sežrat. Trapné publikum olizující se nad stovkou podstrčenou za tleskání je obvykle debilní a kulisy studia připomínají americké, béčkové tv show z padesátých let. Nevím čím nás Prima "dostane" do kolen příště, chtělo by to obdobně nový a originální námět, třeba "skrytá kamera" a točila by zásadně tvůrčí oddělení TV Prima. To bysme se pobavili nad tím, co tam (ne)dělají. 15% 26.03. 2010 ()

Reklama

Karp 

všechny recenze uživatele

Ono je zapotřebí oddělit dvě věci a to "seznamování se v TV" a "zábavný pořad" jako takový. Možná jsem jediný, ale nevšimnul jsem si, že by většina účastníků věřila v lásku na celý život nalezenou díky TV Prima... Spíše jde o exhibicionisty, kteří na sebe rádi upozorňují a nebo věří, že si jich prostřednictvím TV někdo všimne. Rázem se tedy z katagorie "seznamování se", které samo o sobě znamená u řady jedinců okamžitě hvězdy dolů, přesouváme do kategorie ryze zábavných pořadů. A právě k této skupině se výtečně hodí moderátor Miloš Knor, který soutěžící nešetří a podrobuje je nekompromisním vtípkům. Celý pořad tak získává "nevážný" charakter a to je s přihlédnutím k zmíněným skutečnostem víc než dobře. Osobně navíc tvrdím, že Knor je jeden z nejpohotovějších komiků v ČR. Na tomto místě by mnozí namítli, že je také asi tím jediným, co drží tento pořad nad vodou. Sám se ovšem ptám: A kdo jiný? Zbylí učinkující nejsou profesionálové a těžko od nich nějakou "zábavu" čekat... Pravda, v jednom dílu se objevil známý mistr trapno magie Richard Nedvěd a výborně Knorovi sekundoval, ale obecně věta: "Co soutěžící, to komik," neplatí... Jo, kdyby se Knor oháněl na obrazovce vařečkou a kuchtil nějakou "povedenou mňamku", měl by diváků více a dočkal by se i příznivějšího hodnocení, ale povědomí, že seznamovat se přes TV obrazovku je blbost, zkrátka nezlomí, ani kdyby chtěl... A on, myslím si, ani nechtěl... To je, řekl bych, ten vtip:-) Filmy a pořady, které nejsou vyloženě špatné, ale které bych nutně a bezpodmínečně nemusel vidět znovu, osobně hodnotím ***. Jednoznačným mínusem této seznamky je pouze skutečnost, že jde o značně starý koncept. Kdyby se Rande naslepo vysílalo před 30 lety, byl by to "Trhák" (i s tím velkým písmenem na začátku) už jen kvůli tomu, že v podobném duchu k němu Knor, jak jsem zmínil, přistoupil. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kolik je všude možně seznamek, kde jeden hledá druhého. O koho jde, o jaký vzorek povah, a jak jdou k sobě, proto jsou zřízené tyhle pořady. Nejvíce se mi líbila seznamka na TV MARKÍZA. Strávili spolu jen pár dnů, ale jak to většinou dopadalo? Ukázalo se, jak jsou nepřipravení na vztah. Dospělí lidé. Asi nečtou - Umění milovat, od Fromma. Pak se není čemu divit. Fuj! Dospělí lidé a tak nezralí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Beru leckteré kolem uvedené kritiky, ale na druhou stranu se za občasné podívání nestydím. Ba naopak.. Protože skutečně odpadové jsou pro mě reality-výplachy typu Mladší o pár let nebo Druhá šance.. Rande naslepo je další unikátní přehlídkou křupanů, ale i těch, kteří to jednoduše chtějí zkusit (i když hledat životního partnera na základě několika vět a přes neprůhlednou stěnu je přeci jenom silné kafe). Přesto lahodná jednohubka, která po hektickém dni dokáže spolehlivě pobavit.. a na Knora se hůř dívá, ale vtipnou atmosféru udržet umí. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama