Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě klasická americká "komedie" o tom, jak se jedna "normální" dívka nemůže smířit s tím, že ještě nepotkala toho pravého a není vdaná :) Neurazí a ani nijak extra nepobaví. Co se mi hodně líbilo, bylo neustálé narážení na jejího bývalého "Nechutného Donalda" a tím tam byla vytvořena další situace, která mohla vyvrcholit skvělou pointou. Expřítele měla opravdu hodně zajímavé a na tom je to podle mě celé podložené. Skvělá byla taky Blythe Danner, jejíž postava matky byla precizní. Anna Faris jako ztřeštěná Ally zvládla vše na jedničku :) ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

Reklama

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Z nějakého strašně zvláštního důvodu se mi tenhle film líbil, ačkoli mi od začátku byla jasná zápletka a jak to všechno dopadne. Anna Faris je zábavná as always a Chris Evans byl taky překvapivě příjemnej, mnohem lepší byli ale všichni ti ex jako Zachary "Keep it green!" Quinto, Martin "I'd kill for something more english" Freeman nebo Andy "Is Daisy gonna come?" Samberg. Opravdu jsem se hlasitě smál a velice dobře se mi u toho filmu odpočívalo, takže dávám 70% a palce hore! :) ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Keď ja ani sám neviem, čo si mám myslieť o filme :) Od začiatku ma parádne nudil a sám sebe sa čudujem, že som to dopozeral. Patrí medzi tie gíčové americké klasiky, kde sa koná svadba (prešperkovaná od začiatku do konca podľa prísneho plánu) a na konci sa dvaja rozídu, pretože zistia, že sa nemilujú ale milujú úplne niekoho iného. Takže fujtajbl, ale vydržal som do konca a otrasnú herečku Anna Faris som nezakopal pod zem, ale nechal si píliť uši až do sladkého konca, kde zistila, že nemala 21 nabijákov, ale len 20. Hurááááá, tlieskam jej ! :-) 2* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno