Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní úlet, ale vlastně nic jiného jsem od Anny Faris ani nečekal. Pohodově ujetá zábava, které se velmi daří vyvarovat trapným situacím a všechno to vyplývá tak nějak sympaticky "logicky" a sympaticky zábavně. Skvělý Chris, který je neskutečná hrana a pár jmen jako Quinto nebo Freeman, které potěší a spestří děj! Příběh samotný je čitelný, ale naprosto v klidu, skýtá několik opravdu vypečených vtípků a celkově se na to dobře dívá. Jen ta stopáž má lehce přestřelených 115 mint a konec je už jen takové to romantické zdlouhavé klišé. 6/10. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Reklama

terin.manka 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Puvodne jsem chtel za 3*, ale pres noc se mi to nejak rozlezelo v hlave a je to neco mezi, nicmene neni tam zadna pridana hodnota, neco objevneho, noveho, neotreleho, takze zustavam u 2*. Obcas se zasmejete, ale jinak je to sled tisickrat videneho a tak chlapum nakonec zustane jen pohled na hrud Farrisove v o dve cisla mensich cervenych satech (ty prsa malem praskly =D ) a divkam pak zase pohled na vypracovane telo Evanse (a ze ho tady ukazuje celkem casto)... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výrazně z ženského úhlu pohledu zabíraná, tím pádem zejména divačkám určená romanťárna. Já měl plnou hlavu přemítání, jestli mi přijde Anna Faris spíše půvabná a přitažlivě ztřeštěná, nebo pitomá a nepříjemně otravná; což u 110% sympaťáka děvkaře Chrise Evanse nehrozilo. Protože fórky často míjely basketbalový koš o metry a hlavní hrdinka v závěru "prohlédla" scénáristicky hodně vychtěně - včetně trapného spurtu přes celé město, naklonily se hodnotící váhy blíže podprůměru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama