Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (269)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Poměrně překvapivě jsem se dobře bavil, což je zásluha především sympatické ústřední dvojice. Z hlediska příběhu se jedná o zcela obyčejnou a tradiční šablonu romantické komedie, přičemž odlehčené pojetí snímku více než sedí. Na opravdu vážné problémy zde prakticky nenarazíte. Když se tak stane, tak jsou podány se značný nadhledem, takže vám to ani vážné nepříjde - a to je v tomto případě jen a jen dobře. Jako oddychovka to funguje obstojně a z mého pohledu se to šplhá lehounce nad průměr. 6/10! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Reklama

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výrazně z ženského úhlu pohledu zabíraná, tím pádem zejména divačkám určená romanťárna. Já měl plnou hlavu přemítání, jestli mi přijde Anna Faris spíše půvabná a přitažlivě ztřeštěná, nebo pitomá a nepříjemně otravná; což u 110% sympaťáka děvkaře Chrise Evanse nehrozilo. Protože fórky často míjely basketbalový koš o metry a hlavní hrdinka v závěru "prohlédla" scénáristicky hodně vychtěně - včetně trapného spurtu přes celé město, naklonily se hodnotící váhy blíže podprůměru. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama