Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výrazně z ženského úhlu pohledu zabíraná, tím pádem zejména divačkám určená romanťárna. Já měl plnou hlavu přemítání, jestli mi přijde Anna Faris spíše půvabná a přitažlivě ztřeštěná, nebo pitomá a nepříjemně otravná; což u 110% sympaťáka děvkaře Chrise Evanse nehrozilo. Protože fórky často míjely basketbalový koš o metry a hlavní hrdinka v závěru "prohlédla" scénáristicky hodně vychtěně - včetně trapného spurtu přes celé město, naklonily se hodnotící váhy blíže podprůměru. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Tolik obehrané téma, jak si sousedi, léta míjející se bez sebemenšího zájmu o sebe, najednou k sobě najdou cestu a zjistí, kupodivu taktéž náhodou, jak si rozumí a že vyvýjející vztah by možná mohl mít i něco do sebe .. oddychovka dostačující, ale takových tu už bylo, nic originálního, navíc hercům to nevěříte ani náhodou a Annu bych za její přehrávání snad umlátila po půlce filmů palicí, tragédie celkem! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná Anna Faris, která je v komediálních rolích jako doma a sympatický Chris Evans, coby kluk se srdcem na správném místě. Spolu jim to jde a jejich kamarádský vztah se všemi (ne)vydařenými eskapádami je podáván velmi vkusně a vtipně. Žádné křečovitosti, ani přehnané scény. Já se také těšila na role Zachary Quinta a Martina Freemana. Sice se jedná jen o chvilkové výstupy, ale i tak potěší. A závěr filmu... prostě klasika:) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Dva hlavní hrdinové sympatický, fajn lidi, kteří mě skutečně bavili, dostkrát jsem se i zasmála nahlas, což mi normálně moc nejde, trapný moment při kterým bych se schovávala za polštář (ano, skutečně se mi stává, že z trapnosti některých filmů na ně mohu koukat jen zpoza nějaké věci) se nenašel ani jeden, emoční pindy a žvásty, které nesnáším tam taky vlastně moc nebyly, nad trochu nelogickým myšlením hlavní hrdinky a nad nereálnými dějovými zvláštnostmi jsem mávla rukou a tak mi z toho vyšel velmi příjemný romantický současný film. Za mě lepší tři hvězdičky. Anna Faris je děsně fajn:) Měnim na čtyři, páč se mi to fakt líbí! ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Chris Evans dobrej, o tom žádná, Annu jsem nemohla vystát, ta ženská má děsně vychlastanej hlas, rvalo mi to uši. Přehlídka skvělých herců jako jejích ex-přítelů pobavila. Pustila jsem si to kvůli tomu, že je tam i Zachary Quinto (haha) a jo, celkem jsem se pobavila, nejvíc asi u scény s jejím falešným anglickým přízvukem. Ale taky jsem párkrát měla chuť to vypnout, jak to bylo trapný. Asi si to už znova nepustím. Btw. český překlad názvu je úplně mimo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama