Reklama

Reklama

Kobra 11 - Série 13 (2008) (série)


Na vlastní pěst (S13E01)

(epizoda)

Po vražde parťáka Chrisa Rittera sa Semir postaral o to, aby sa páchateľ drogový boss Sander Kalvus dostal pred súd. K jeho odsúdenie je však nevyhnutná výpoveď svedka Haralda Flensmanna, nervózneho hypochondra, ale aj prefíkaného taktika. A akoby toho nebolo málo, Semir dostáva posilu v podobe mladého neskúseného policajta Bena Jägera, ktorý svoju službu u diaľničnej polície berie len ako prestupnú stanicu vo svojej kariére bývalého člena elitného komanda. Môže sa na neho Semir spoľahnúť? Ich prvá spoločná úloha vyzerá ako rutinná záležitosť: majú dopraviť svedka Flensmanna z Kolína na súd do Berlína. Oboch policajtov čaká cesta, na ktorú do smrti nezabudnú ... Semir s Benom pátrajú na vlastnú päsť po zmiznutom svedkovi Flensmannovi, ktorého mali dopraviť na súd, aby svedčil v prípade drogového dílera Sandera Kalvuse. Nájdu ho v kúpeľoch Oeyenhaus u speváčky Nikki. Semir má opäť svojho svedka, ale stále sú mu v pätách tí, čo ho chcú odstrániť... (TV Markíza)

(více)

Recenze (21)

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11- pilotní film ke 13. sezóně. Zní to neuvěřitelně, ale seriál pořád pokračuje, dá se na to koukat. Nový parťák je docela sympaťák a mladé divačky se určitě těší jen a jen na něj, ale mě je nějakej borec šumák. I když se v tomhle pilotu docela otrkávají oba. Jedná se o průměrný pilot, který není tak špatný, jako některý. Fajnový poster :-) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se fanoušci seriálu, ale hlavně hudby Toma Becka mohli po jeho příchodu do Kobry 11 utlouct, mě trvalo několik dílů, než jsem si zvykl na nesourodost ústřední dvojice. Nějak jsem se nemohl přenést přes větší věkový rozdíl mezi Semirem a Benem. Už jen proto bych nemohl sledovat nynější epizody, kdy bylo oznámeno, že se novým Semirovým sidekickem stane dívka, ztvárněná herečkou, jež by mohla být jeho dcerou. ()

Reklama

ohinek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle je ten nejbláznivější díl kobry 11, na který je, co se týče šílených akčních scén, krátká i většina Bondovek. Ty šílené bouračky na dálnici mě nepřestanou bavit snad nikdy, sranda je i když zločinci rozstřílí na hadry policejní stanici, ke konci už to začne být trochu ohrané a co se týče příběhu, je taky dost slabý. Ale na to, jak Semir sestřelí druhý vrtulník na dálnici explozí auta pod ním, na to nikdy nezapomenu :D :D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto perfektní pilot k 13.sérii, kde přichází k Semirovi nový parták Ben Jäger, který sice nepřekonal Chrise Rittera, ale skvěle ho nahradil. Pilot má neuvěřitelné množství akce, spoustu skvělých hlášek, nostalgii, přestřelky, honičky, perfektní hudbu. Trocha přehnanosti se najde, ale jde to. Film hodnotím na 99% = ***** ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Chrisově smrti přichází na scénu 2.nejlepší Semirův parťák Ben Jäger. Jeho nástup mi připomněl díl, kdy nastoupil Semir. Doufám, že se Ben ohřeje trochu déle než předchozí parťáci. Opět napínavý díl, kde se Semir snaží dostat za katr Sandera Kalvuse, který v minulém díle rozstřílel Chrise na cucky. Spolu s Benem se snaží dopravit k soudu důležitého svědka, který Kalvusovi může zlomit vaz. Kalvus je hnusák se vším všudy a vždycky mě rozesměje věta: Vyřiďte ode mě pozdrav panu Ritterovi! Chrise jsem totiž 2x nemusel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Toto je již devátý pilotní film Kobry 11 a osmý, který produkovala společnost Action Concept. (M.F.STUDIO)

Reklama

Reklama