Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

První polovina ještě ujde, ačkoliv se již zde některé postavy chovají naprosto nelogicky a hloupě. Druhá polovina je totální ohavnost, která je završena naprosto hloupoučkým a slaďoučkým koncem, který děla z diváka idiota. Opravdovým pozitivem je John Krasinski, který opět září a jeho postava se asi jako jediná chová normálně a adekvátně situaci (ač je ve filmu brán paradoxně za největšího losera). Špaténka! 2/10! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Ústřední romantická zápletka je tříštěna působením vedlejších komických postav, což má vytvořit dojem romantické komedie. Přitom jediné, při čem jsou hlavní figury, co je ve filmu zábavné, je jedno badmintonové utkání. Nejen že je scénář pitomý, on je ještě roztažený jako žvýkačka na délku telenovely. Jedinou trochu zajímavou postavu tu hraje John Krasinski, zbytek nestojí za řeč (30%). ()

Reklama

Marina111 

všechny recenze uživatele

Tisíc a prvá "romantická" (odporúčam si naštudovať pravý význam tohto slova) rozprávka na americký spôsob ... Nudná, trápna, neoriginálna, a aj tých málo situačných vtipných vsuviek stačí tak maximálne na jeden-dva úsmevy ... (Ne)príjemná oddychovka. Škoda peňazí, škoda času ... a vlastne aj škoda ďalších slov. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

SPOILER: tak tohle byla zase jednou klasická americká stupidita. Já nevím, proč to musí dopadnout tak, že si zase vezme toho b*ba nagelovanýho, co prozře, ovšem prozře až týden před svatbou, do té doby tahá za nos jinou. Ještě ke všemu se mi moc libí to ospravedlnění, ukážeme, že ani panna nevěsta na tom s city nebyla nejlépe. A to je to, co si v Americe evidentně dovolit můžete: rozeslat týden před svatbou, že už se nechcete. No potěš koště. Navíc, jak říkám, hlavní hrdina je tak sladkej, až se mi z toho zalepila huba. A vůbec, ale vůbec nechápu, proč nemohla zůstat s tím druhým, který jednak nevypadal jako metrouš, druhak byl celkem fajn a vtipnej. Herecky to vázne, scénář je oduševnělý jako kytky na balkóně při prvním mrazu a režie stojí za starou bačkoru. Uff, tfuuj, to bylo doleva. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Popové vypalovačky vyšly z módy. Do módy se ovšem ani nikdy nezačlenily rom-comy, kde se nic neděje. A nepomáhá tomu ani skrytá a určitě nezáměrná myšlenka: všichni jsme svině. Tvůj snoubenec, můj milenec se totiž tváří jako takový ten film o nás všech. Všichni se v něm ale chovají jako šmejdi první třídy. Jestli v tom je alespoň kousek pravdy, pak teda díky. Hned si připadám jako ta věrná líp. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)

Reklama

Reklama