Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vlastne som dal pôvodne tri hviezdy; niektoré veci sa mi totiž páčili dosť (hlavne reklamy, superhrdninská scénka, a možno ešte Wattsovej domáca škola), následne som to ale musel znížiť, pretože väčšina humoru je ozaj značne trápna, fekálna a nedotiahnutá do konca, a keď by som sa z tých scénok snažil spraviť nejaký priemer, asi by to nedalo ani tie dve. Najhoršie boli segmenty s Jackmanovými gulami a Banksovej mačkou, a aj to mne najsympatickejšie videjko s Batmanom a Robinom som už videl zhruba rovnako vtipne natočené TU. Na takého Silvestra je to ale tutovka. PS: Z Chloë Grace je žena, už je to potvrdené :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě sprostší a stupidnější než jsem čekala. Zřejmě jsem si od toho slibovala víc kvůli obsazení (tolik hvězd najednou se jen tak v jednom filmu nevidí - Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry... atd atd). Jenže ve výsledku je to stejně jen další nechutný film, kterému jsem se skoro nezasmála. Pobavila mě jen scéna, kde hrála Chloë Moretz a Chris Mintz-Plasse (McLovin :D), plus byla ještě dobře ulítlá ta scéna s dětmi v automatech. Za tohle jednu hvězdičku, ale víc ani ťuk. ~(1,2)~ ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo jen okolnostmi, ale vtip v některých scénkách mi přišel výborný a skvěle jsem se nasmál, bylo tam několik slabších míst, ale s tim se dá počítat, když se podíváme na některé režiséry. Celkově bych ten film hodnotil kladně, ale jen na jedno shlédnutí, víc není potřeba a ztratilo by to tu jiskru, také nedoporučuji se koukat na trailer. 65% ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát filmu přes hubu, tady bych neváhal ani chvilku. Dzeyno: nepleť si smysl pro humor s úchylkou pro absurditu a lacinost snoubenou s fekal-animal-pornem. Nejzbytečnější investice do filmu v mým životě. P.S: Nejsem znechucenej ani uraženej; zas takový grády to nemělo. Jenom nerozumím tomu, proč absurdita kino-průmyslu nekončí zhovadilostma typu HIT? Všichni už přece dávno věděj, že vám jde o prachy... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ne, vážně jsem nechtěl nikdy v životě vidět Hugh Jackmana s varlaty na krku a menstruující Chloe Moretz. Šílená zvrácenost a přítomnost všech těch zvučných jmen je pro mě stejnou záhadou, jako v případě Magnuskových Bastardů. Jedna hvězdička za povídku s Butlerem v roli trpaslíka, jinak skoro nekoukatelné. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 6 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)

Reklama

Reklama