Reklama

Reklama

Kluk mojí holky

  • USA My Girlfriend's Boyfriend (více)
Trailer

Jesse je moderní, inteligentní žena, která stále ještě hledá toho pravého ... dokud nenarazí na Ethana, spisovatele na pokraji zoufalství z toho, že mu vydavatel vrátil další román. Jesse setkání nabízí více, než jen možnost podnítit v Ethanovi znovu ambice a inspiraci, ale také to v jejím životě otevírá novou, romantickou kapitolu. Má to však jeden háček.... Chvíli poté, co si Jesse našla skvělého přítele, potkává pana dokonalého - Troye, sebevědomého a úspěšného pracovníka v reklamě, s nímž je téměř každý okamžik příjemný a romantický. Jesse neví, co si v této situaci počít, potýká se s totálním milostným paradoxem: co má dělat dívka, když poté, co našla výborného přítele, potká dokonalého?
Nakonec však to, co Jesse zjistí o lásce, odpovídá tomu, co diváci naleznou v příběhu samotném: věci nejsou vždy tak, jak se zdají. Film Kluk mojí holky je klasická love story obrácená vzhůru nohama, romantická komedie, která mísí srdečnou upřímnost s neotřelým vyprávěním a několika velkými překvapeními. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

ladymarmelad 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle filmu jsem se vážně ztratila. Koukala jsem na kvůli Alyssii Milano jelikož to je úžasná herečka. Ze začátku jsem to rovnou chtěla vypnou jelikož sem si říkala to neni film pro mě, ale pak mě to upoutalo a koukala jsem na to dál. Je to pěknej film ale fakt na konci sem se do toho tak zamotala že sem se na to musela kouknout ještě jednou. Ale tak dobrej film. =) ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický a přitom tak reálný příběh, který pohladí duši a zahřeje u srdce každého jemuž to dovolí jeho póza drsňáka a cynika, případně jeho citová nevyzrálost. Všichni herci byli uvěřitelní a krom Troye i sympatičtí. Dobrá hudba. Originální rozuzlení, které nemůže snad nikoho v průběhu filmu napadnout. I když jsem si tady přečetl komentáře o originálním rozuzlení, stejně jsem byl překvapený. Bohužel pro tento film je právě toto rozuzlení zároveň jeho píseň labutí, neb podruhé se na něj dívat ztrácí smysl. Škoda, tak rád bych se nechal znovu překvapit ve společnosti tak sympatických a duševně (Alyssa i fyzicky) krásných lidí. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě naprosto uchvátil..Nejen svým příběhem, který byl naprosto realistický a stává se to - něco co člověk může opravdu zažít a s tím se tudíž i lépe ztotožňuje - tak také vtipnými hláškami a to nemusí být nic světoborného stačí absolutní maličkosti toho si na filmech nejraději všímám a tady jich bylo hodně.A jelikož znám celou biografii hlavní herečky Alyssy Milano a mám ji opravdu moc ráda tak se dá říct, že je to tak trošku o ní a tím je ten film pro mě cennější než kterýkoliv jiný. Herecké výkony?Co k tomu říct?Role Ethana se Christopher Gorham zhostil se vší parádou co k tomu patří. Postava Troye byla scénáristy dobře vyřešena ale docela mě zmátli ze začátku jsem nevěděla proč to tak je ale když jsem se nad tím příběhem zamyslela tak to dávalo smysl. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně plynoucí romantika, která si překvapivě nezadá s aktuálními pokusy o oživení žánru jeho větším či menším posunutím mimo vyjeté koleje. To si ale uvědomíte až v posledních minutách, kdy se dostaví dosti zásadní zvrat, který vás donutí si projet v duchu celý film ještě jednou a nejedna scéna pak zpětně získává zcela jiný rozměr i význam. U mě to znamenalo minimálně posun z průměrných dvou hvězd na tři a 60 %. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dva herci, v době natáčení staří 37 let řeší otázky „usazení“, rodiny, splnění snů...hovory, které obvykle vážně mají mladí lidé tak mezi 25 až 30 lety. Zarážející výběr pokračuje zápletkou ženy, která chodí naráz se dvěma muži a oběma hraje na city. Co ona sleduje není dlouhou dobu jasné, rozhodně divákovi režie pro jistotu v první hodině tají cokoliv o intimním vztahu všech hrdinů. Po odmrštění nabídky sňatku prvního „zájemce“, kývne hrdinka na nabídku druhého (pracovně úspěšnějšího) odjet s ním kamsi za novým štěstím. Pak nám režisér vrátí zápletku z úvodu filmu, aby nás přesvědčil, že život nezná klišé, ale ve velkém finále nachystá překvápko. Vše je jinak, tedy divák byl dlouho tahán tzv. za fusekli. Pak se odhalí tajemství. Jenomže v dnešní době už tak trochu banální. Pak se vyhrne spousta nabublaných slov a přivalí se hapy end. No nekupte to. Tak za ty dvě max. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama