Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Animace mi náhodou připadala děsně roztomilá, snad první film, u nějž jsem z osminohýho něčeho neměla bobky, ač jsem na to stejně koukala značně nedůvěřivě. Věřím, že malým dětem může pohádka připadat parádní a vydrží u ní několik repríz, já se sice sem tam nudila, ale i tak mi to přišlo v mezích možností fajn a vůbec né tak tragické, jak tu někteří hlásají. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koza se trošku upravila, dala si pár piv a pak naskočila do rychlíku o sýru. S prvním dílem jsem neměl problém a musím se přiznat, že druhý díl mi udělal snad ještě větší radost. Příběh se mně líbil víc než v prvním díl. Neměl bych problém se na něj podívat klidně i znova. A taková animace, která je tady dost probíraná, mi třeba přišla fakt v pohodě. Není to žádná hitparáda, ale to se ani nedá očekávat, že to bude srovnatelné s hollywoodskými perlami. Pokud bych tipoval, tak na české Koze dělal dejme tomu filmový štáb v dvouciferném množství a na americké pohádce většinou pracují štáby o tříciferném, někdy i více ciferném množství pracantů. V rámci českých možností tak říkám, že Koza je fajn. Uvítám i to, že Koza má ráda pivo. Alespoň děti hnedka pochopí, do jakého národa že se to narodili. ()

Reklama

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Jasně, stejně jako jednička to není žádná velká bomba, ale moje děti se docela bavily a pro ně je to - dle mého názoru - především. Srovnávat animaci s animáky Pixaru může podle mne jenom blázen, koneckonců by to byla ostuda velkých studií, kdyby z toho na celé čáře nevycházela vítězně. Takže pro mne vcelku OK, naopak spíše chválím za snahu a české reálie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když se mi první díl dvakrát nelíbil, tak mě přece jen nakonec bavil více než díl první. Tady to nebylo tak přehnané, příběh měl jasnou linii, ale celkově to byla jen úlitba groteskám bez nápadu, jen se snahou podpořit pohádkový háv, který mi tu moc neseděl. Ty děti byly fajn, ale jako postavy prostě nic speciálního. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to je trapnější než jednička. Už ten úvod s pošťákem naznačí, že je to spíš pro čtyřleté děti. CITÁT - Tak že jsme bez parmazánu?......... Král je sice závislák na sýru, ale nos vypovídá spíš o vodce a jiném chlastu. Pak nastupuje duo koza a její páníček a už jdu do kolen. Málem jsem zapomněl, jaké křeče jsem měl při prvním filmu. Ne, to nejde ani ve 4D. CITÁT - Ach jo........... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Kritici filmu na Febiofestu udělili prestižní cenu Kristián a na Mezinárodním festivalu filmů pro děti v Buenos Aires získal v září 2010 hlavní cenu. (JARDAHONDA)
  • Jména postav Honzíka (Martin Sucharda) a Zuzanky (Alena Kokrdová) zvolil Jan Tománek podle svých dětí. (JoranProvenzano)
  • Kozí příběh se sýrem bude kompletně ve 3-D stereoskopické verzi. (POMO)

Reklama

Reklama