Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (154)

Gore 

všechny recenze uživatele

Kašlu na horší animaci, protože pro mě je vždy na prvním místě příběh. Tento druhý díl je oproti prvnímu zacílen konečně na děti, a dokonce je tam dostatečně dobrých hlášek pro nás dospělých. Mě osobně to bavilo, stopáž nebyla přepálená, agresivita (v poslední době tolik typická pro animáky) utlumená, ujetý hlášky, konečně už bez náznaku zoofilie (viz minulý díl Kuba vs. Koza) - co víc si přát na nedělní ráno, které zkazil jen chlap s prostřelenou hlavou, kvůli kterému jsem to musel dokoukat až odpoledne, po jeho ohledání. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Netřeba ani slov vypadá to jak by to dělal doma nějáký student střední školy na koleně hmm .... Toy Story jsme měli kdy před čtrnácti lety ? Jo měli a to vypadalo jak ? Byl to první animovaný film a vypadalo to rozhodně lépe než toto co spatřilo světlo světa za dalších třináct let . Rve to oči !!! ( 31.7.13/Letní kino/Sčítání lidu : 150 a více ) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale i když se mi první díl dvakrát nelíbil, tak mě přece jen nakonec bavil více než díl první. Tady to nebylo tak přehnané, příběh měl jasnou linii, ale celkově to byla jen úlitba groteskám bez nápadu, jen se snahou podpořit pohádkový háv, který mi tu moc neseděl. Ty děti byly fajn, ale jako postavy prostě nic speciálního. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Kozieho príbehu je trochu lepšie ako prvý diel, hlavne svojou výpravou a lepšou komičnosťou. Animácia je približne rovnaká, možno o chlp sympatickejšia a príbeh nápaditejší. Čo by som ale z animáku vyškrtol, by boli pesničky - tie sú fakt hrozné. Kvalitou sa to trochu približuje európskemu priemeru, ale na Made in USA to nemá ani náhodou. Hodnotenie: 55% ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Naprosto kouzelná, zábavná a roztomilá pohádka! Tak jsme šli do kina ještě jednou a stálo to za to. Je vidět, že si tvůrci vyhráli s detaily a celkově je druhý díl Kozího příběhu daleko lepší než první díl. Dvojka je opravdu česká. Už jen trailer...chaloupka, příroda, děti mě dokáže pozitivně naladit a rozesmát :-). Návštěvu kina vřele doporučuji každému, kdo má rád pohádky s dobrým koncem. P.S. Jak může seriózní filmový kritik Kamil Fíla aka Tetsuo, hledat v pohádce pro děti vztahy kdo s kým spí a jiné nesmysly? Nutí mě to k zamyšlení, jestli ten člověk je duševně zdravý nebo je to jen závist. Rozhodně asi nemá lehký život. Dnes se nazve filmovým kritikem opravdu kdejaký pisálek. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Ke spolupráci se zahraničními animátory byli tvůrci donuceni nedostatkem odborníků v České republice. Přinášelo to s sebou nejrůznější situace. Jan Tománek vzpomínal následovně: "Jednou třeba dorazil animátor ze Španělska, a až v Praze se ukázalo, že neumí vůbec anglicky. Naštěstí jsme měli zrovna ve studiu Portugalce, který mluvil španělsky. S ním jsme si tedy anglicky řekli, co je potřeba dělat, a on to překládal do španělštiny. Bylo to trochu jak u Cimrmana." (JoranProvenzano)
  • Studio Art And Animation vyvinulo ve spolupráci s Českým vysokým učením technickým nový renderovací program FurryBall určený k přeměně hrubé počítačové 3D sítě bez barev do finální verse se všemi detaily. Doba práce na jednom okně se tak zkrátila z původních dvaceti až čtyřiceti minut na tři až deset minut. Testovat ho začalo filmová studia Disney a Halon Entertainment, přičemž druhé jmenované ho používalo k visualisaci Avataru 2 (2015). Zájem o program projevila také firma Blizzard, která se zabývá vývojem počítačových her. (JoranProvenzano)
  • Kozí příběh se sýrem bude kompletně ve 3-D stereoskopické verzi. (POMO)

Reklama

Reklama