Reklama

Reklama

Vražedná hra

Šest vysokoškolských studentů se přihlásí do nové reality show. Chtějí vyzkoušet své štěstí a také zažít slávu. Brzy ale zjistí, že jsou chyceni v pasti smrtící hry, která se tváří velmi nevinně. Pravidla jsou jednoduchá – sedm lidí, šest židlí. Jakmile přestane hrát hudba, všichni se posadí. Vždy až na jednoho. Ten zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Scratt 

všechny recenze uživatele

Námět je docela zajímavý a prostředí ještě také ujde. Tím bohužel všechny klady tohoto díla končí. Postavy jsou všechny více méně nesympatické a jejich jednání je hloupé. I přes svoji krátkou stopáž, díky monotónnímu ději (nějaké ty keci, hudba, dveře a zase znovu), film začne poměrně brzo nudit a znovu už nezaujme. Avizované šokující rozuzlení je navíc průhledné jak mastný papír už zpočátku. 30% ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

Pokud by toto "dílo" mělo něco kolem třiceti minut, bylo by hodnocení vyšší, protože by divák nemusel tak dlouho trpět a během kratšího času, kdy se promítne více těch důležitých věcí, by dokázal i dílo ocenit. Takhle se s útrapami čeká na konec, protože člověk očekává něco překvapivého a stejně nic takového nepřijde. Film má celou dobu upoutávat pozornost diváka, aby nestihl uvažovat, jak to asi dopadne. Alespoň mírně inteligentní člověk si může konec domyslet, když si může nudou ukousat všechny nehty a nemá nic jiného na práci. Dávám hodnocení pouze za nápad a pár minut, kdy jsem se bavil. ()

Reklama

folklorman 

všechny recenze uživatele

Několik lidí je zavřeno do jedné místnosti a vůbec netuší, proč tam jsou. Místnost vypadá jako obyčejný sklep. Vždy po hodině zazní zvonkohra a účastníci začnou hrát hru se židlemi. Jedinec, kterému nezůstane žádna židle je automaticky odsouzen k smrti. Hodin přibývá a osazenstvo řídne. Čeká na výherce (přeživšího) zasloužená odměna v podobě vytoužené svobody? Tento film bych označil za katastrofu, protože se nám snaží dokázat, že k realizaci filmu potřebujeme sklep a pár kámošů, kteří po práci něco málo natočí. Kamera, hudba, střih, herecké obsazení a dialogy zavání hlubokým odpadem. Gore zde není prakticky žádné, maximálně jedna kaluž krve na zemi. S klidným svědomím dávám podprůměrné hodnocení. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Tak...a teď si asi plno lidí řekne, že jsem kus vola, nebo hůř, že nemám hororový vkus. Ale mně tohle přišlo celkem povedený. Abych řek pravdu, musím se přiznat, že židličkovou jsem nikdy neměl rád a měl jsem z ní podivný pocit strachu...vždy když se hrála u nás na zábavách, nehrál jsem a i přesto to ve mě vyvolávalo šílený pocit. Takže tenhle film měl pro mě děsivou pointu. I když byl už od začátku prokouknutelný, kdo přežije a kdo vlastně je Nathaniel. Mohlo z toho být naprosto geniální horor, jen kdyby se do toho dalo trochu víc života a boj o život...nebo se možná dozvědět jen o torchu víc. Kdo onu hru chystá a hlavně proč jí chystá. S vysvětlením ve filmu jsem se opravdu nespokojil. Atmosféra byla temná a co si budem nalhávat, do těch dveří by mě nikdy nikdo nedostal. Možná i to by film oživilo. Ale i tak jsem měl u filmu podivný pocit. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

V minulosti tu na ČSFD v obsahu bolo napísané že na konci filmu je zaujímavé rozuzlenie (zakončenie) tak som si ho pozrel, Partia ľudí bola pozvaná na "kasting", stále dokola šlo to isté, teda doslovne dokola, skupinka ľudí sa motala okolo stoličiek (o jednu stoličku bolo vždy menej) počas toho hrala hudba, keď dohrala hudba takmer všetci si posadali, ten vyvolený, ktorý nesedel mal tú česť zmiznúť keď zhaslo svetlo a spopod dverí vytiekla krv, ak ste zdatný tak po jej ovoňiani hneď zistíte že ide o krvnú skupinu 0+ ale to už prezrádzam vtip s filmu. Ak ste fanúšik hororov a myslíte že stojí za to všetko vidieť nech sa páči, ide o vašu hodinu života. (Tento komentár môže zachrániť mnoho ľudských hodín). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Postavy ve filmu mají stejná křestní jména jako herci, kteří je hrají. (Soundtrack)
  • Natáčelo se v Bostonu (Massachusetts, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama