Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krátkometrážní

Recenze (247)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Oblíbené postavy: Chief Jim Hopper, Nancy Wheeler, Joyce Byers.

plakát

Underworld (2003) 

"" Komentář může obsahovat spoilery. Do roku 2003 vzniklo hned několik digitálně kvalitních filmů, tenhle se k nim ale řadit nemůže. Samozřejmě u některých filmů není grafické zpracování důležité, neboť má kvalitní a poutavý děj, takže snadno přehlédneme nějakou drobnost. Jenže tenhle film postrádá i tu dějovou stránku, ztrácel jsem se v příběhu, nevěděl, která strana je správná či špatná a celkově mě téma vůbec nezaujalo. Tenhle film tedy mohl zaujmout pouze jedním - digitálními efekty, originálními zbraněmi, kaskadérskými kousky - jenže to všechno chybělo. Navíc jsem se během těch dvou hodin ztratil v čase, nevím, jestli se celý děj udál během čtyř dnů nebo čtyř hodin. Všechny scény naplácané na sobě bez výraznějšího zpomalení. No a to je asi tak všechno, nikdy víc.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

"We're bad guys, it's what we do." Komentář může obsahovat spoilery. Velké zklamání, z před filmové kampaně a trailerů byla všechna očekávání na nejvyšších příčkách, po navštívení kina však tvrdý náraz na zem. Film nabídl nepřeberné množství postav, z nichž můžu jako obstojné jmenovat pouze tři - Harley Quinn (která si film ukradla pro sebe), Deadshot a Diablo. Ostatní průměr nebo i hůř (viz. záporáci). Jak jsem při debatě v hospodě zaslechl, DC si stále hledá svůj styl, musím říct, že je to velká pravda. Všechno nemůže být hned. Nicméně navazujících/souvisejících filmů je v plánu hodně, takže ono se to dřív nebo později povede. Prozatím zaostává za Marvelem o několik tříd. Na druhou stranu přijdu i s jedním pozitivem, Margot Robbie se s přehledem povedlo zahrát nejlepší komiksovou ženskou postavu vůbec.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Oblíbené postavy (1. série): Morello, Pennsatucky, Red, Tricia, Sophia, Big Boo, Suzanne. (2. série): Morello, Rosa, Pennsatucky, Red, Caputo, Suzanne, Poussey. (3. série): Lorna, Red, Caputo, Pennsatucky, Boo, Suzanne, Maritza. (4. série): Lorna, Red, Suzanne, Boo, Taystee, Maritza, Poussey, Lolly, Caputo, Sophia. Honourable mentions: Frieda, Healy, Ingalls, Luschek, Chang.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Doufám, že se brzy potvrdí existence paralelních světů a já budu moct navštívit ten, ve kterém seriál Firefly nebyl zrušen.

plakát

Another (2012) (seriál) 

Oblíbené postavy: Izumi Akazawa, Mei Misaki, Kouichi Sakakibara, Tatsuji Chibiki, Reiko, Naoya Teshigawara.

plakát

Mirai nikki (2011) (seriál) 

Oblíbené postavy: Yuno Gasai, Minene Uryū (The Ninth), Aru Akise, Muru Muru, Yukiteru Amano, Tsubaki Kasugano (The Sixth), Masumi Nishijima.

plakát

RWBY (2012) (seriál) 

Oblíbené postavy: Blake, Weiss, Pyrrha, Ruby, Yang.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Oblíbené postavy: Sherlock Holmes, Jim Moriarty, Irene Adler, Molly Hooper.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Oblíbené postavy: Peggy Carter, Howard Stark, Edwin Jarvis, Roger Dooley.