Reklama

Reklama

Agent Carter

(seriál)
  • USA Marvel's Agent Carter (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2015–2016), 12 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Kamera:

Edward J. Pei

Hrají:

Hayley Atwell, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Dominic Cooper, James D'Arcy, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Kyle Bornheimer, Meagen Fay, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Píše se rok 1946 a nastanuvší mír uštědřil Peggy Carter silnou ránu, když je nyní zatlačována do pozadí muži vracejícími se z války za oceánem. Při práci pro tajnou organizaci SSR (Strategické a vědecké rezervy) tak musí Peggy vybalancovat své administrativní povinnosti s plněním tajných misí pro Howarda Starka. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (179)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pilot: Klasický Marvel. Škoda, že Peggy nestartovala hned po Kápovi, takhle první díl už tolik netáhne. Námět poměrně zajímavý, ale doufal jsem v odhalování vzniku SHIELDU a na to zdá se nebude moc čas... Nakonec bych řekl promarněná šance. Carterová nenabízí nic proč by ji stálo za to vidět, je jen lehce nadprůměrnou zábavu v dobovém kabátku. Pokud by se druhá řada zabývala něčím zajímavým, tak proč ne, ale jinak těch 8 dílů stačí víc než bohatě. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Zatím překvapivě tolik nemastného, neslaného pop-cornu, až je z úvodní hodiny rázem nevyzrálá akční absurdita pro teenagery. Přepálené blbnutí s kapesní atomovkou totiž bylo vážně na pěst. S Peggy přitom všichni tak nějak doufali, že by MARVEL konečně mohl nabídnout i o něco dospělejší seriál (muhaha). Obsáhlejší soud bude následovat po kompletní osmidílné minisérii, naděje tu přeci jen pořád je. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Intro + Season 1 - Az je mi skoro hanba davat tomuhle stejny hodnoceni jako Agentum Shieldu. Zatimco u Agentu Shieldu me herci srali, tady to byl pravy opak. Ocenil jsem camea Howling Commanda, Antona Vanka i (moznyho) zaporaka druhy rady. Howarda Starka mam radsi nez Tonyho, proto i on pro me byl milym prekvapenim, stejne jako personifikovany Jarvis. A nejprijemnejsim prekvapenim bylo obsazeni Shea Whighama, kteryho jsem si jako herce docela oblibil. Pribeh bych hodnotil jako zajimavy - Leviathan mi z komiksu nic nerikal a zpocatku to cely pusobilo tak nejak ospale, ale druha pulka uz se dostala do nejakyho tempa, ktery vydrzelo az do konce. A ted hura na druhou (a posledni) radu. Season 2 - Druha rada mi prisla mirne lepsi, predevsim diky dobrymu padouchovi (prestoze jsem cekal Zolu, kdyz byl na konci prvni rady). Vedator nigga bylo dost PC, ale co uz dneska neni.. vztah s kriplem divnej, preferoval jsem je jako kolegy, a cliffhanger na konci rady je dost debilni, kdyz tenhle serial pak zrusili - takhle se nikdy nedozvime kdo a proc... celkove me Agentka docela bavila, takze za me jedine skoda, ze uz je konec. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Peggy Carter je zásadní postavou pro MCU a pro vznik samotného SHIELDu. Mrzí mě, že seriál měl jen dvě řady, protože byl skvělý. Výborná Hayley Atwell, dobové prostředí, odkazy na Kapitána Ameriku, camea Howarda Starka a boží Mr Jarvis a Daniel Sousa fungují jako recept pro jeden z mých oblíbených seriálů. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Příjemné retro, kde pré hraje charismatická dvojice z Londýna Hayley Atwell a James D'Arcy. V čem byl okouzlující First Avenger, v tom seriál pokračuje - pěkně to utíká a člověk se u toho i příjemně pousměje. Možná největší nevýhodou seriálu je ale snaha být, co nejvíce sofistikovaný, což oslovuje určitou skupinu nadšenců. Navíc, čím více se vrství Marvel univerzum, tím je obtížnější hledat jednotlivé spojnice. Pro exkluzivní nerdy je to samozřejmě požitek, pro běžné diváky díky klesající sledovanosti asi něco jiného - a pro producenty jasný ukazatel. Ale snad se pavučina rozplete. Tu lady stojí za to vidět v akci. 1. série příjemně navázala, měla se o co opřít - tedy o estetiku First Avenger. 2. série to má proto o dost těžší. Stojí sama za sebe - opouští kulisy New Yorku a je trochu údychanější než první. Přesto - na všech těch seriálech, filmech, komiksech - zkrátka universu "autentického" Marvelu jak do sebe všechno zapadá - dokonce i komiksy, které Marvel vydával v roce 1947. ()

Galerie (596)

Zajímavosti (29)

  • V čase 25:10 vidíme přijíždět červené auto, které má na sobě zřetelný nápis „Civil War“. Je to narážka komiksovou a filmovou událost ze stejného univerza, která byla zfilmována v Captain America: Občanská válka (2016). (BMW12)
  • V 5. díle 1. řady se, stejně jako u dalších snímků z Marvel cinematic universe, objevuje v cameo roli Stan Lee jako muž, který se Howarda Starka (Dominic Cooper) při čištění bot na ulici, ptá jestli si může z jeho novin vzít stránku se sportem. (Dracconnis)

Související novinky

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

06.12.2021

Drsnému komiksovému seriálu The Boys aka Banda se na Amazonu extrémně daří. Seriál se brzy dočká již třetí série, streamovací gigant mu ale rovněž chystá i několik spin-offů. Tím prvním hraným bude… (více)

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Marvel obsadil nové superhrdiny

Marvel obsadil nové superhrdiny

25.12.2014

Benedict Cumberbatch v roli Doctora Strange je pro Marvel velká výhra. Comicsový gigant ale roztahuje svoje sítě i na televizní obrazovce, kde se už v lednu objeví Agent Carter, a také na internetu.… (více)

Reklama

Reklama