Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zbytečný vánoční přídavek, který se z nějakého záhadného důvodu soustředí pouze na ty nejdementnější postavy z party a kolem nich vytváří vánoční příběh o únosu Kevina Bacona. Nevtipné, bez vánoční atmosféry a v cz dabingu navíc s příšerně přezpívanými písněmi. Pokud mermomocí chcete nějaký vánoční Marvel, dejte si Hawkaye z minulého roku. Strávíte s ním více času, ale rozhodně zábavněji. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Hrejivá vianočná stánková stojaca gustiozna jednohubka roztomilá ako vrchol herectva Pom Klementieff,ktorá svojou stopážou, scify škatulkou a devíznou vytýčenou hypotetickou domnelou  normou prepokladanej sviatočnej nebesko pozemskej akceptovatelnej zvrhlosti  asi nezaujme časom post kýženej klasiky a to ani únosom švihácky vylázneného K.Bacona! No o to ani nešlo... ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je to milé až infantilní a dojemné, ale to tak nějak k Vánocům patří. Rozhodně nejspíš...nic pro nemilovníky comicsů a dospělé, co ztratili fantazii a už dávno nedokážou být dětmi. Nejlepší scény - honička a bitka s policajty, údiv Petera, když se rozsvěcela světla (a koho tohle nevezme, tak už se mu dětské vzpomínky na Vánoce definitivně vymazaly z hlavy) a závěrečný dárek, který byl ten nejlepší. Osobně tak nějak nechápu, proč s tím ztrácí čas ten, kdo to pak hodlá rozšlapat, ale asi proto. Na adventní čas jako dělané. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Zajímavosti (34)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (LUKICKK)
  • Na začátku speciálu zní skladba „Fairytale of New York“ od skupiny The Pogues. Její text je metaforou vztahu Petera (Chris Pratt) a Yondy (Michael Rooker). (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama