Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

alouch 

všechny recenze uživatele

Nuda. Sice krásné, barevné, ale nuda. Kdyby se víc zaměřili na návaznost děje, než na korektnost, nedopadlo by to tak bídně. Motivace postav někdy nedává vůbec smysl. Za něčím si urputně jdou a pak z ničeho nic zázračně otočí o 90 stupňů? A hlavní hrdinka je taková kráska, že po ní ochá a achá každý typoš, který ji potká? A proč se nutně musíme sáhodlouze pitvat v osobním životě dnešních mladých? Nechtělo by to dát do jiného žánru? Zklamalo, bohužel. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2hou epizodou som to ukoncil. Dovod? Kym prvy, petrofarebny ponukne aspon stereotyp a takmer stand-up vystupy indicko-pakistnskej rodiny, dalsia epizoda uz neponukla ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Jedna sa rozohodne o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a druhy bol zaroven i posledny diel. Neodporucam. ()

Reklama

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

7/10 - Ze začátku jsem s tímhle seriálem měl celkem problém. První epizoda byla nudná, nezajímavá, místy i trapná a proto jsem to po první epizodě vzdal. Po čase jsem dál Ms Marvel opět šanci a zhlédl ho svižně do konce a nakonec jsem si k seriálu cestu našel. Ano, nejedná se o žádný parádní Marvel seriál a dost možná se jedna o zatím nejslabší seriál ze 4 fáze, ale stále musím pochválit cílovku a kvalitu, co si seriál drží. Za mě v celku pěkná podívaná, ale pokud krom konce vynecháte seriál, nic se upřímně nestane a nebude to vadit. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilé, pohodové, příjemně vtipné. Kamala je neskutečně fajn a baví mě se na ni koukat. Prostředí a výprava je taky fajn ale co to nejvíc sráží je scénář, který se pod obrovským objemem otázek v rámci MCu ztrácí a vyvolává další otázky. Mnoho věcí nedává smysl, něco není vysvětlené. Zde je jasná cílovka děti, ale to nebrání dospělému se na to podívat a přesto se bude bavit. Bohužel je to ovšem vše nahuštěné v šesti dílech a plno věcí je upozaděno. Korunu tomu nasazuje poslední díl kdy se opět s elitních jednotek dělá banda neschopných blbců, na které vyzrají děti...ve výsledku moc fajn průměr ()

Script odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi unikla myšlenka celého seriálu, nějaká hloubka a vyvrcholení bylo o tom, že všem totálně jeblo. Bezmyšlenkovitého jednání je tu mnoho. Scénáristi nevěděli podle mě vůbec co píšou. A režie?? Co to kurva mělo bejt??? Stejné emocionální projevy jsem viděl i ve filmu Titanic 666 (ale od toho jsem čekal, že to bude sračka, ale zasmál jsem se tomu). Tvůrci obou projektů by měli přestat hulit co co hulí. Ve výsledku se jedná o nudný nezajímavý paskvily. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (77)

  • Postavu Kamrana vymysleli autoři G. Willow Wilson a Takeshi Miyazawa a poprvé se objevil v sešitu „Ms. Marvel (Vol. 3) #13“ v roce 2015. (Kubaaa97)
  • Ms. Marvel (Iman Vellani) je první hranou muslimskou hrdinkou společnosti Marvel. (KGBelik)
  • Epizoda „Big Little Me A Scott Lang Interview“ z podcastu „This Powered Life“ odkazuje na veřejnoprávní podcast „This American Life“. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama