Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (117)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Zbytečný počin, řekl bych. Raději bych energii a peníze věnoval kvalitě strážců galaxie. Po výborné jedničce se dvojka lehce propadla a trojka by tedy měla nabrat pořádný dech. Protože jestli to bude v duchu  Spider-Man: Bez domova či Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, tak to bude hodně smutné. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem něco ve stylu kraťasů se Scratem. No spletl jsem se. Co mě pobavilo je přetáčení úvodního Marvel jinglu (které jsem začal poprvé přetáčet ve stejné chvíli jako Groot :)), co mě doslova nasralo je délka závěrečných titulků u každé epizody cca 2,5 minuty. Tedy regulérně polovina stopáže epizody. Dál zábavnost... Obrovský rozdíl v epizodách. Je znát, že nápady prostě nebyly. Forma převálcovala obsah. Více u jednotlivých epizod. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"I Am Groot" je v podstate absolútne pohodový krátky oddychový seriál, ktorý vyčarí úsmev na tvári. A nepotrebuje k tomu veľa. Ja si dokonca myslím, že aj prvá epizóda je celkom vtipná. Ale uznávam, že spolu s tretím sú najslabším elementom. Za najlepšie považujem jednoznačne posledné dva, ktoré nedostanem z hlavy asi nikdy. A je fajn, že na moment sa tu objaví aj niekoľko iných postáv. Nie je to niečo, čo by bolo nejako prínosné v rámci MCU, ale na druhú stranu to ani nie je nutné. Ako ľahká oddychová záležitosť to svoj účel splní a ja som sa smial. Naozaj smial. Hodnotenie: A- ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že hodně lidí nechápe důvod vzniku téhle série... Krátké a většinou úderné jednohubky pro děcka, které mají z capartů udělat fanoušky v co nejútlejším věku a podpořit prodeje hraček. Úkol splněn, dcerka byla nadšená což znamená, že můžu na Vánoce místo Bárbiny koupit Groota. Díky! Kéž by všechny reklamy na hračky byly takhle fajn. Nejzábavnější epizodou je variace na Kingovu hororovou povídku Bojiště z roku 1972 a finální Magnum Opus, který dokonale zachycuje tvořivost nevinné dětské duše. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Úsměvný skečík pro děcka. Animace je opravdu nádherná, to bez debat. Jednoduše: U první epizody jsem se nudil. U druhý jsem konečně rozsvítil svůj opičí mozek. U třetí mi zas vypadl z hlavy. U čtvrtý jsem ho sebral ze země a napasoval zpátky do dutky až skoro ke konci dílu a trošku se pousmál. U páté jsem si omylem čichnul k ředidlu při opravě svého hlemíždě, teda pardon hlemýždě, že jo? Už nevím. A také se trošičku pousmál. Děti, bacha! I přestože už nevím, co k tomu napsat (výše zmíněné můj zážitek popisují asi nejlépe), tak jsem si to celkem užil. Myslím si, že jako večerníček bude počin pro sirotky jako dělaný. Čisté tři. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama