Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (2)

Já jsem Groot (2022) 

Překvapilo mě, že hodně lidí nechápe důvod vzniku téhle série... Krátké a většinou úderné jednohubky pro děcka, které mají z capartů udělat fanoušky v co nejútlejším věku a podpořit prodeje hraček. Úkol splněn, dcerka byla nadšená což znamená, že můžu na Vánoce místo Bárbiny koupit Groota. Díky! Kéž by všechny reklamy na hračky byly takhle fajn. Nejzábavnější epizodou je variace na Kingovu hororovou povídku Bojiště z roku 1972 a finální Magnum Opus, který dokonale zachycuje tvořivost nevinné dětské duše. ()

Série 2 (2023) (S02) 

Určitě slabší než první řada, ale dcerku to pořád baví. Nejlepší je asi díl s robotickým sněhulákem, ale díky krátkému formátu není čas se nudit. Docela zajímavý je díl s Pozorovatelem, ale ten by paradoxně chtěl rozpracovat a natáhnout, ne z něj dělat takový kraťas. P.S: Neumíte si představit jak je skvělé moct koukat na něco jiného než je svině Pepa… Netrpělivě vyhlížím třetí řadu. ()

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama