Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý, oddechový vánoční speciál. Zprvu to nepůsobí jako nic extra, ale vlastně je to nakonec moc fajn. Snímek krátce ukáže jak se hrdinům žije na Knowhere. Dost dobře funguje i hra tvůrců na naše city, což je vždycky dobře. Je to celkem humorné, zajímavé tak akorát. Navíc musím ocenit parádní soundtrack, který podtrhují hned dva boží cover bonusy známých vánočních písní. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Speciál, který nenadchne ani neurazí. Jako je v něm spoustu blbých momentů, na což jsme od Gunna zvyklí, ale odpad jak čtvrtý Thor to rozhodně není. Mělo to vzniknout? Těžko říct. V jistém smyslu to vysvětluje pár věcí, které ve třetím filmu už asi budou samozřejmostí, jako jsou zapojení Cosmo, Quillova spřízněnost s Mantis nebo přežití Sběratele a odkoupení Kdovíkde. Zaměření na Draxe a Mantis mě moc nepotěšilo, z týmu jde asi o nejhloupější postavy a taky to tak dopadlo. Při nějakém Marvel Marathonu si to třeba znovu pustím, ale jinak podle mě nemá příliš smysl na to koukat. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Ke Strážcům galaxie mám asi takový zvláštní vztah. První díl mi sedl téměř dokonale, druhý díl mě ale totálně nebavil. Kdežto jejich menší role v Avengers  - to mě potěšilo. Tento speciál je krátký, jako kdyby to byl nějaký pilot seriálu. První půle mě docela bavila, párkrát jsem se zasmál, hlavně díky skvělému Draxovi, kterého hraje Dave Bautista. Ke konci to mělo působit tak nějak nostalgicky, atmosférou vánočně, ale mě to moc nebralo. Nápad s Kevinem Baconem byl ale docela dobrý. Takže na 1 vidění to ušlo. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pekné, ale k hovnu. Veľký palec hore za The Pogues. Vianočná ultra blbina, ktorú zachraňujú Drax s Mantis. Ako komediálna dvojica fungujú výborne. Keby sa nezdržovali spievaním (ja tak neznášam tieto békacie vsuvky do filmov/seriálov), tak sa mohli dostať pod polhodinu, alebo naopak mať viac D&M hašterenia. Zbytočné a zabudnuteľné. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Zábavná Vánoční chuťovka v podání Jamese Gunna, který opět nezklamal. Mantis a Drax se vrací na Zem, aby unesli Kevina Bacona, jako dárek pro Petera k Vánocům. Nesmí chybět chytlavá hudba, trefný humor a rodinná atmosféra, kterou Strážci vždy přinášeli. Skvělá volba pro Vánoční speciál. Marvel by se měl na tyhle věci zaměřit. 7,5/10 ()

Zajímavosti (34)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama