Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čtyři příběhy, každý z pohledu jedné ze čtyř celkem sexy kamarádek. Někdy bývá retrospektiva a paralelní příběhy opruz, ale tady, podobně jako třeba ve Vantage point, to funguje. Poučení: ne všechno musí být na první pohled takové, jak se zdá. Významné rysy: Emma Roberts (mám ji rád, umí a má neskutečné charisma), hudba která mi místy lezla krkem, menší vtipná rolička pro tlustýho Kevina Smithe, eRkovost, iritující scény, kdy pouliční svoloč někoho terorizuje. # příběh 7 | hudba 5 | humor 1 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

rostlinka 

všechny recenze uživatele

Britská angličtina je správnej úlet! Docela jsem jí přišla na chuť už u Misfits a tady se to jenom prohloubilo. Nečekala jsem, že by mě film mohl tak zaujmout, ale byla to docela pecka. ze začátku jsem moc netušila, ale potom se mi rozsvítilo a začalo jsem si to užívat. Občas mi pil krev šílený střih, ale asi to k tomu filmu patří. A btw. výýýborný soundtrack! ()

Reklama

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Nevydarená snaha o Pulp Fiction v sexistickejšom podaní, ktoré zrejme malo byť hlavným ťahákom. Bohužiaľ to film len degraduje. Nejde mu však neodoprieť občas podarenú štýlovosť dosahujúcu udalosťami, ktoré síce spolu dávajú zmysel no stále tam cítiť len snahu scenáristov o fungovanie príbehu dokopy v násilnej forme a pritlačovanie na pílu tam, kde to v prirodzenosti vôbec nebolo treba. Z hercov tu hraje jedine Emma Roberts, ktorá je zároveň jedinou skutočne sympatickou postavou celého filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Holky jsou čtyři a každá z nich si svou hvězdičku zaslouží. Nikoli proto, že by to byly největší sexbomby na světě, ale proto, že všechny příběhy jsou celkem slušné a jejich postupné propojování je přesně tím, proč se rád dívám na filmy. Takže je libo zmatenou holku s pytlíkem diamantů, okradenou barbínu, ráznou lesbičku či hodnou holku s bouchačkou? Všechny jsou tady a i když to ze začátku vůbec nevypadá, tak přinášejí hodně slušnou zábavu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

4 holky. 3 dny. 2 města. 1 příležitost. CO BY SE TAK MOHLO POSRAT??..... Opravdu neobvyklá skládačka. Holčičí trable řízlý pytlíčkem diamantů v příbězích, jejichž zajímavost je neskutečně kolísavá a nutí mě je hodnotit samostatně..... (Shannon 2*/ Cassandra 4* / Kerrys 3* / Joanne 4*), protože holky jsou tu společně jen chvilku. A i když dělají věci, o kterých si obyčejní lidé jen vyprávějí – je mi to často jedno! A tak jediná vzpomínka patří alespoň Kevinu Smithovi. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem sběratelem kalhotek se zajímavými nápisy. 2.) Chtěl bych ukázat dceři (přítelkyni), že internet je nebezpečnej. 3.) Nevím, jak ztrestat bratra. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama