Reklama

Reklama

Secreto De Mateo, El

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
USA, 2010, 4 min

Obsahy(1)

Snímek z cyklu "Parallel Lines". Film pojednává o tom, jak je těžké někomu blízkému splnit jeho sen. Přáním slepé dívky je sáhnout si na opravdového koně. To je ovšem pro jejího bratra nadlidský úkol. Zneužije slepoty své sestry a místo koně sežene pouze osla. (zdeny99)

Recenze (6)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tématicky asi nejobyčejnější z pětice snímků, ovšem emočně je nejsilnější. Skvělá hudba a barvy. Greg Fay by si mohl střihnout větší práci s takovou porcí citu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Dojemně natočený kraťas hodný k zamyšlení se nad tím, že lež konaná s dobrým úmyslem je lepší než nic. Pochmurná hudba a prostředí přidávaly na celkové a do jisté míry tíživé atmosféře. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Uniklo mi, že ta dívenka byla slepá. Proto jsem si tenhle kraťas pustila ještě jednou. Chlapec chtěl své sestře splnit její tajný sen. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

/Snímka z projektu Parallel Lines/ Excelentne sfarbená, civilná a veľmi dojímavá snímka. Španieli vedia, ako pracovať s emóciou. "Never seen it up close before." (9/10) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Co by člověk neudělal pro své nejbližší i když to bude lež. Emočně vás tento snímek dostane, ale nějak mi osobně nesedl. ()

Reklama

Reklama