Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

Fr 

všechny recenze uživatele

...A KAŽDÝ MUŽ MUSÍ ZBLEDNOUT PŘI SROVNÁNÍ S OSLNIVÝM PESTRÝM PROGRAMEM, KTERÝM JE ARTHUROVA SPOLEČNOST..... /// Pohádka (?) o tom, jak nesmírně bohatej, štědrej a dobrosrdečnej alkoholik, jehož život je fraškou (ale zajímavou!), našel štěstí u chudý dívky. R. Brand tyhle hýřící týpky zvládá. Také sympatická ,,Mary Poppins v přechodu“ - H.Mirren, přispěje svoji troškou do mlejna. Baví mě jeho výstřednosti, jejich slovní eskapády. Trochu štve ta romantická slaďárna (FŮJ!!!), ale co, tak to ve skutečným světě, kde jezdí batmobil chodí. Dám 4*, protože jsem se bavil. Jinak nečekejte víc než (lehce upravený???) remake (kterej šel mimo mě) a film o nezodpovědným chlápkovi, který se nakonec polepší a najde lásku. (Tak že by proto?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Věřím, že peníze vytvářej radost, vzrušení, akrobaty, PEZ hlavy a .... . 2.) Dokázal bych skočit do postele se třemi evropskými princeznami najednou a nic si pak nepamatovat. (Ani to, že jsem 2 pozvracel a u tý třetí mi selhal močový..... no to je jedno...). 3.) Převlíkám se za Batmana a můj řidič je Robin (jako převlečenej...). 4.) Zjistím, že VŽDYCKY to jsou ty nenápadný! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Russell Brand ve svém infantilním světě, jeho projev mi vcelku nevadí, i když někdy?! Arthur je rozmazlený synek bohaté vdovy, který nemá vztah s vlastní matkou, takže mu ji nahrazuje královna Anglie, Helen. Matka ho dostane na rozcestí a on se musí konečně rozhodnout... mravní ponaučení ve stylu láska nebo peníze, tak co to bude? bleee 3/10 ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jedna z komedií popisovaná zde jako trapná. Jenže, ač je ten námět ohraný a děj chvilkami přitažený za vlasy, přesto jsem se pobavil. Ne že bych schvaloval Arthurovu nesamostatnost a chlast, ale já mít jeho prachy, tak jsem se chvílemi viděl. Ten geniální nápad si za 10 000 dolarů půjčit masku Haribo nebo přinést do nemocnice masku Star wars. Přesně tyhle úlety a nedospělost byly tím roztomilým a navíc mě pobavily. Takže se nejedná o oscarový snímek, ale jo správně ujetou blbinu, u které se pozná, zda jste stále blíž bezstarostnému dětství nebo zapšklosti v domově důchodců. ()

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Nedejte na zdejší "wanna be" rádoby filmové kritiky. Arthur je přesně to co od něho můžete čekat. Dokonale roztomilý Russel Brand se skvělou Helen Mirren. Hravý film, který má díky hlavním protagonistům jisté kvality britského humoru. Arthur se na rozdíl od jiných podobně založených filmů vyhýbá přehnaně trapným situacím a naopak jde vstříc i važnějším momentům. Ve své kategorii je to určitě to lepší co můžete najít. Pokud ale nosíte wayfarer brýle a sledujete nezávislou scénu, tak na to prosím nechoďte. Zaručuju, že vás to nikterak neoslní. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu té střelené pompéznosti je třeba a Russell Brand svoji úlohu zazobaného mazánka zvládl na jedničku. Příjezdy v Batmobilu a DeLorean byly famózní, určitě oplívaly jistou dávkou nadřazenosti. No jo, nosánek nám narostl hodně nahoru a jen těžko se proniká do obyčejného života, kde je pro lidi tohoto typu sakra ouzko. Naštěstí je tu jeden lék, který zdá se, působí na všechno, ale tady musel přijít. Ano, je to láhev skotské! Nebo jste snad mysleli nějakou "lásku"? 65% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Russell Brand byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama