Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

demented odpad!

všechny recenze uživatele

Najmarkantnejší rozdiel (čo to vlastne trepem? on je to jediný rozdiel!), ktorým sa tento skvost líši od predchádzajúcich zásekov, je tradičná sex scéna v sprche, kde svalnatý bohatý model obrába nie dve, ale tri(!!!) nahé modelky. Skrátka bohovsky inovatívny prvok, kvôli ktorému tento film jednoducho musel vzniknúť. RESPECT! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Samá klišé, nudné dialogy a boj o život, kdy je divákovi úplně fuk, kdo koho zastřelí. A ten polopatický výklad na konci... Nicméně 29letý Ashley Parker Angel (novomanžel bohatý synek Carson) a 23letý zpěvák pop music a hip hopu, autor songů a tanečník Joshua Paul Randall (Carsonův soupeř) mě udrželi do obrazovky až do hořkého konce. ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Teda, když jsem viděl ten název filmu tak jsem si řekl, že to bude asi totální shit. Zas tak blbé to není, jasně nějakou mega inteligentní zábavu od toho nečekejte ale narozdíl od většiny filmů je tenhle film prostě nepředvídatelný a každou chvíli je zvrat. Ke konci je člověk už méně důvěřivý a prostě tuší že ve výsledku každý chcípne, ale to je jedno. 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten příběh už prostě znáte, každou jeho vteřinu, každý jeho krok. Protože jste to již viděli třikrát. A ani nové tváře na tom nic nezmění. Navíc tady už ty náhody a chování postav nevychází ze samotného příběhu ale z formy, do které chce film zapadnout a kterou chce využít, takže se podřizuje příběh "náhodám" a ne opačně - což se možná dělo již v předchozích dílech, ale tady je to přímo okaté a kazí to logiku děje. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já jsem viděl jen původní film - tedy "Nebezpečné hry". A byl jsem z něj unesen. V tom filmu si myslím, že skoro žádný divák není schopen říct, kdo s kým se nakonec domluvil. Zde také ne. Ale je to taková do očí bijící kopie původního filmu, že je mi z toho až špatně. Dále: Nikdy jsem v USA nebyl, ale nezdá se mi, že by při mejdanu chodily všechny holky v podprsenkách, byť by tento mejdan byl sebemegavětší. A i kdyby, nevěřím, že zrovna v USA se vyskytuje tolik atraktivních holek na jednom placu. I já jsem kdysi pořádal mejdany a můžu zodpovědně říct, že všechny holky tam nebyly modelky. A to mluvím o Československu a o Slovankách, které patří mezi nejkrásnější na světě. Zpátky k filmu. Kdyby ten měl alespoň pár inovativních nápadů, šel bych s hodnocením výš. Takhle nemohu jinak, než za plagiatůru dát pouze jednu hvězdu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama