Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté co Julie Carverová (Tricia Helferová) obdrží pohlednici od svého bratra Maxe, který sedí ve vězení za bankovní loupež, uvědomí si, že je to první ze série vodítek k ukradeným 20 milionům dolarů. Na cestě za penězi se Julie střetne s bratrovými komplici, kteří se snaží k uschovanému lupu dostat jako první. Když je unesen Maxův syn, rozhodne se Julie v pátrání nepokračovat sama a požádá o pomoc nejlepšího přítele svého bratra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to TV film z Kanady, to už vypovídá samo za sebe, že to nebude zrovna šlágr. Celý je to hloupý, postavy nejsou zajímavý, takže je vám úplně jedno, co se komu stane, nefunguje to. Krom toho to začalo v televizi dost pozdě a bavilo mě to asi tak, že jsem půl hodiny před koncem usnul. A víte co? Je mně to úplně jedno... ()

Gilli 

všechny recenze uživatele

Průměrný film celkem dobrá zápletka ale předvidatelný děj . Přiliž volné tempo,konec nějak do ztracena.Herecké výkony nevýrazné z vyjímkou Tricie Helferové. Film mně nijak nezaujal. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ooops, předtím, než jsem na to podíval, jsem nekoukal na hodnocení a teď vidím 37%... No, žádná sláva to nebyla, ale tohle jsem skoro až nečekal. Myslel jsem, že to bude někde těsně kolem 50%. Je pravda, že to je celé takové nevýrazné, skoro až pomatené. Základní zápletka toho, že odsouzený bankovní lupič pošle z basy někomu z příbuzenstva zprávu, ve které odstartuje sérii vodítek k ukradeným penězům, které skryl před komplici, by se snést dal. Ale mě teda na tom krom nevýrazného tempa a hereckých výkonů (snad až na T. Helfer) zarážela od začátku jedna věc. Nešlo tam o hotové peníze, ale o nějaké papíry. Prostě to nechápu. Pokud někdo někde ukradne cenné papíry (nebo co to bylo) v hodnotě 20 mega USD, jak se mu to po nějaké době podaří zpeněžit? U benzínky s tím asi nezaplatí a to by mu vzala nějaká banka?? No a závěrečná scéna v podzemních garážích... to máme rok 2009, banda tam po sobě střílí jako by se nechumelilo... kamery v garážích nic? Postřelený lotr/dobrák vyklopí Julii přesně to, co jí vyklopit potřebuje, než skápne, aniž by ho mezitím slyšel a sejmul druhej lotr, kterýmu nic není a je celou dobu, než si to vyříkali, způsobně schovanej za jedním autem. Takže vlastně žádnej lotr, charakter to je!!:) Mno, myslím, že vachrlaté dvě * budou tak akorát za celek jako takovej, a třetí na vachrlaté tři přidám za Triciu Helfer, na ní se moc dobře kouká. Trochu mi připomíná Amandu Peet, krásná ženská, hrající převážně béčkové (a možná i céčkové) role, což je docela škoda. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama