Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Námět lákavý a začátek zábavný, ale pak se nějak moc dlouho řeší problém jednoho z členů trojky, který "nefunguje" a je sexuálně apatický a v půlce se mi to nějak přejedlo. Navíc mi to chvílemi připadlo nějak moc afektované a rozjuchané.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Tak tohle pro mě bylo velkým filmovým překvapením.. k filmu jsem se dostala náhodou a zaujalo mě, že tam hraja Lara (v the practice mi totiž připadala neuvěřitelně krásná a sexy), nicméně jsem od toho moc nečekala.. a možná právě díky tomu jsem se celý film SKVĚLE bavila! hned jsem začala "listovat" filmografií J. Charlese, kde bych se na něj znova podívala.. prostě inteligentní a hezký film s hezkými lidmi, takové mám ráda! :-)

Reklama

Reklama