Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé někdy ve třinácti letech. A líbil se mi. Nedávno jsem si na něj vzpomněl a dostal chuť si ho trochu připomenout. No a líbil se mi zase. A navíc jsem konečně zjistil, co mě v dětství tak negativně ovlivnilo a odkud jsem si přinesl do mého dospěláckého života tolik úchylek :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jen se pořádný a čistotný Eddy (Josh Charles) stihl srovnat se svým bohémským a trochu nepořádným spoubydlícím na kolejích Stuartem (Stephen Baldwin) dostávají dalšího spolubydlícího. Tedy .. ehm .. spolubydlící - kolejní počítač udělal chybu, a zařadil mladou Alex (Lara Flynn Boyle) na klučičí pokoj. Mezi naší trojicí se začíná zaplétat klubko vztahů, zvlášť když Eddy zjistí, že asi nebude úplně heterosexuál... Tento film jsem někde zahlédl asi před deseti roky (když jsem byl ve věku, kdy mě pouhý název tohoto filmu dokázal rozjitřit), ale pamatuji si, že mě nikterak neuchvátil (asi jsem podle názvu čekal něco jiného) :). Nyní jsem měl možnost vidět film znovu, tak jsem si to samozřejmě nenechal ujít ... a zase nic. Ne že by byl špatný nebo nezábavný, ale celkově mi to nic moc neříká. Celé je to natolik přitažené za vlasy a od prvního okamžiku naprosto jasné, kde všichni hrdinové skončí (v posteli :) ). Herecké trojici vévodí Stephen Baldwin (ani jsem nečekal, že o některém z Baldwinovců toto prohlásím :) ). Josh Charles je i na homosexuála takovej nemastnej neslanej a Lara Flynn Boyle není špatná, ale nějak mi do filmu nepasovala. Tak nevím, +/- průměr... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že tohle snad ani nemohli v Americe natočit. Nechť se jdou bodnout kamsi rozličné pseudoerotické komedie o náctiletých, kde vulgární slovník a litry rozličných tělních tekutin mají rozesmát. Vtipné, na americký film o mladých sexuálně odvážné, romantické - tedy většina v duchu skutečného romantismu rozervané duše, smutné, úsměvné, rychlé, pomalé a celkově neodolatelné. Jeden z mála žánrových filmů, na které se člověk znovu rád podívá. Lara Flynn Boyleová je uhrančivě přitažlivá, a tak není divu, že ti dva s ní skončí v situaci, jak název filmu napovídá. I když, konec je pak přeci jen trochu jinde... ()

tomo41 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitej prvej polovičke sa snímok veľmi slušne rozbehne a kvalitným finišom všetko vynahradí. Film ako celok je veľmi príjemný s pár ozaj vydarenými dialógmi a príjemnou komediálnou linkou, na ktorej pozadí sa však odohráva myšlienkovo veľmi zaujímavý príbeh. Každý, kto si prešiel internátom či študentským privátom tento snímok určite ocení. "We think that Larry... is very scary. And hairy. Very hairy. So be wary..." ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, co by se muselo změnit, aby se film dal hodnotit ještě výše. Lepší herci, lepší scénář? Nevím. Není to v žádném případě jen další rádoby komedie z " high school", ikdyž vtipu to také moc nepobralo. Daleko zajímavější to je když ti tři přátelé řeší vážnější problémy a tam mě to bavilo nejvíc. Velmi dobrý nápad, u mne však jen lehce nadprůměrný film. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)
  • Autobiografická komedie je založena na skutečných vzpomínkách ze studií vysoké školy režiséra Andrewa Fleminga. (Terva)

Reklama

Reklama