Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

Dale 

všechny recenze uživatele

Divím sa, že v tejto neschutnej hovadine nehrajú Sandler so Schneiderom, ktorí by sa tu hodili perfektne. Slovných aj vizuálnych nechutností je tu požehnane, vtipné sú však maximálne 2-3, týkajúce sa manželských vzťahov. Od debilného (stačí našťať do fontány, WTF?) a neoriginálneho scenára (vo filmoch sa menili už deti na dospelých a naopak, aj muži so ženami) sa veľa čakať nedalo a nezachráni to ani priehrštie silikónových prsníkov a perfektný zadok Olivie Wilde. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

„Nemůžu spát se svou ženou ani s ostatníma? Co to jako má bejt?“ – „Manželství“ --- Klasická americká crazy komedie se všemi obvyklými klady i zápory. Každopádně po neskutečně trapnym rozjezdu, kdy jsem si nahlas zařval do ucha "WTF???", už přišlo i pár doopravdy vtipných momentů, který spolu s hezkýma ženskýma daly dohromady aspoň ty tři hvězdičky. Vypni, hoď se do pohody, sleduj. ()

Reklama

Hunt 

všechny recenze uživatele

Nejde o originální námět, avsak ruku na srdce- mám dojem, že většina námětů je jiz větší části již natočena. O co to tedy jde je hlavně zpracování a zde se to podařilo. Hodnocení 65% (25.1.2020) v pripade této komedie považuji za velmi nízké, neboť narozdíl od desítek podobných snímku má styl, nenudí, je zde nemálo povedených vtipů a výborné obsazení /tedy hlavně Bateman/. Fekální humor mě v této komedii (narozdíl od mnoho jiných)neurážel a naopak mi přišel v pohodě. Po delší době jsem se u nenáročné komedie bavil a přes mírné připomínky ji považuji za velmi povedenou. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Velice ztuha ty tři a to jedině díky Olivii Wilde, která je fakt úplně neskutečná kočka a při každým jejím úsměvu taju a nebýt línej jako prase, tak už mám nějakou její pěknou fotečku mezi oblíbenýma herečkama, ostatní v tomhle filmu moc nestojí za řeč, výměna těl dvou naprosto rozdílných charakterů tu už byla mnohokrát a hlavně lepší a zábavnější formou. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení. Change-Up je velmi povedená komedie, plná opravdu zábavných situací a hlavně s velmi svižným průběhem. Nejvíc mě asi bavil Bateman, který hrál skvěle. Zbytek obsazení ale také paráda. Konec je možná moc zdlouhavý a chvílema dojemný. Každopádně hodnotím 4*, protože jsem se výborně bavil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)

Reklama

Reklama