Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Děs běs. Zatímco Mr.Bean je záležitost spíše pro dospělé, oba dva filmy s Johny Englishem jsou spíše pro děti. Soudím tak podle stupidního humoru, který v mnoha místech hraničil s trapností. Copak se někdo může zasmát např. tomu, když si English sedne na gymnastický míč, spadne z něj na záda a heká u toho ? Zatímco u Beana mají grimasy jasný smysl, zde se Atkinson podivně pitvoří a sám jistě cítil, že je to nucené, tlačené na pilu... Ani narážky na bondovky moc nefungovaly. Škoda, že Jouhnyho nenechali v tomto díle zemřít z rukou šikmooké Viktorky čističky.... * ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrej moderní vizuál, super akční hudba, jednoduchý přímočarý příběh, bláznivý Atkinson, občas sranda, občas trapas. Asi tak nějak by se dal charakterizovat nový Johny English. Dlouho jsem uvažoval o 4 hvězdičkách, ale konec filmu zase nabídl zbytečně moc patosu a tím se definitivně zařadil do 3-hvězdičkové kategorie. Pravděpodobně se jedná o lepší film, než předchozí English, ale do dokonalosti mu leccos schází. 60% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Akce 8/10/// +podle mě výborná, výrazná a tedy vyčnívající hudba, jako akční film to má něco do sebe, Rosamund Pike je tu sice opět na ozdobu, ale sluší jí to .-) -méně hvězdné obsazení a některé slabší postavy, humor musíte mít rádi/// Líbilo se mi to a docela jsem se i bavil. Taky to už pro mě nebyl takový kulturní šok jako u prvního dílo kde jsem čekal "Atkinsona ve vážné roli". Ono je to totiž opět "Bean v akční Bondovce". Pokud na to přistoupíte a máte jeho humor rádi (opravdu si ho tady dostatečně užijete) bude se vám tento film líbit. V opačném případě dejte klidně o jednu hvězdičku méně. Podle mě je ovšem film technicky hodně dobře provedený a proto si ode mně zaslouží takto vysoké hodnocení. Krom toho jsem si mnohokrát řekl, že jsem většího blbce neviděl a to dokáže zvednout náladu .-)/// Celkem 75%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Johnny English Reborn" sa akosi nevie dostať z podpriemeru. Hoci mám pocit, že miestami je to dobrá komédia, najmä v záverečnej časti, tak ako celok to moc nefunguje. V prvom rade mám pocit, že sa Johnny zmenil. Ale neviem či je to dobré. V akčných častiach vie byť aj celkom chytrý, nerobí toľko hovadín ako v prvom filme, no zase sa tam potom komédia stráca. A keď sa tu komédia objaví, tak väčšinou sú to donekonečna otrepané staré fóry, alebo opakované gagy, ktoré o chvíľku nejdú absolútne nikam. A potom je tu aj príbeh, ktorý je podľa mňa zbytočne moc komplikovaný a nepotrebujeme ho tak veľmi intenzívne poznať. Nie je to vyslovene zlé, no myslím si, že v prvom filme bol príbeh veľmi jednoduchý a film sa viac sústredil na humor a neustále Johnnyho bizarné momentky. Tu mám pocit, že sú 2 dobré momentky v rámci humoru. Záverečný pokus o atentát a naháňačka na streche. To sú dobré fóry. Inak to moc nefunguje. Som celkom zvedavý, či to tretí film posunie opäť k lepšej komédii, lebo to minimálne tak vyzerá. Tu som sa bavil oveľa menej, než som chcel. Hodnotenie: C- ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Johnny English paroduje vše, co bych od špionské komedie 21. století čekala. Utahuje si z product placementu (Toshiba British Intelligence), feminismu (ženy na všech pozicích MI7), přehnaného pacifismu ("dnes se všechny konflikty řeší dialogem") a nakonec i z faktu, že hlavní záporák musí být nutně nejlepší přítel hlavního hrdiny. Jenže k čemu to, když film jako takový nijak přehnaně vtipný nebo zábavný nepřijde? ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Úvodná scéna bola pôvodne natočená v skutočnom Tibete. Neskôr ale bola po nátlaku Číny vymazaná. (Arsenal83)
  • Během závěrečných titulků lze zhlédnout ještě jednu krátkou pasáž, ve které English (Rowan Atkinson) vaří. (S.U.E.S.)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama