Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

sharky 

všechny recenze uživatele

67% Průměrná komedie s pár dobrými vtípka, která už je jen tichou vzpomínkou na nejlepší kousky kdysi geniálního komika, aneb filmový svět rowanu atkinsonovi nějak nesvědčí. V každém případě, ale budou potěšeny milovníci bondovek, neb je v této komedii více z klasické bondovské éry, než v posledních dvou filmech s danielem craigem a snad žádná bondovská scenérie nebyla tak lákavá jako základna vysoko v zasněžených horách spojená se světem jen lanovkou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film si vicemene udrzuje kvalitu pvniho dilu, coz znamena, ze to je kokotina, ale sakra zabavna. Postava Englishe je ale tentokrat docela nevyrovnana, zatimco jednou podela, na co sahne a kolikrat ani na nic sahat nemusi, chvily potom nema problem nekoho serezat, skocit s padakem nebo ujet pronasledovatelum. Takze zatimco jednou je to proste to hovado Bean, podruhy spis pripomina Bonda. Jinak pribeh je samozrejme vcelku predvidatelnej, stejne jako vetsina foru, ale to vubec nevadi. At uz je tu sebe vetsi traparna, Atkinson svym znudenym tupym xichtem dokaze podat naprosto vsechno, takze i ty nejvetsi blbosti jsou zabavny. No a sem tam se precejen urodi nejakej originalni forek nebo masakralni scenka. Takze za me spokojenost a lepsi 4*. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou slabšími bratříčky filmů původních. Englishovi prospělo, že dospěl (jeho styl pronásledování rákosníka byl prostě neodolatelný) a vrací se tak po dlouhých osmi letech ve skvělé formě. Bylo tam vše, co tam být mělo, se skvělým Atkinsonem v čele a sexy Anderson a Pike hned v závěsu. A stejně jako u jedničky přihodím jednu protekční hvězdičku navíc... 90% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které až přespříliš spoléhá na mimiku a neomezenou míru sebezesměšnění pana Atkinsona, respektive jeho ústřední postavy. Neříkám, že to není zábava, vždyť kdo v současnosti zvládá mimiku a sebezesměšnění lépe než-li představitel Mr.Beana, ale takhle hloupý, křečovitý a do závratných nelogických výšin vynesený scénář si charismatický Johnny English po svěžím prvním dílu rozhodně nezasloužil.... Komedie na bázi "vypnout a smát se všemu", dle mého dost nedůstojná chytrému filmovému humoru, který za kanálem La Manche zvládají i mnohem méně renomovaní branžisté bez takových problémů a hluchých, slepých, němých míst... 60% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak ani tentokrát nic moc. Některé scény jsou sice vtipné, akce je tam taky dost a je celkem zručně natočená. Navíc to má celý slušný tempo a hodně rychle to uteče. Přesto jsem měl ale pocit, že ať se Atkinson snaží seč může, tak jeho styl komiky se do tohoto druhu komedie příliš nehodí. V Beanovi a ostatních věcech to funguje, ale sem by se imho hodil někdo jiný. Takhle ty jeho vtípky dopadají tak 50:50, půlka jich je dobrá a půlka špatná. A těch výborných je bohužel po skromnu. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama