Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Takéto sklamanie som nečakal ani v tom najhoršom sne. Druhá časť sa oproti jednotke môže schovať a ešte prosíkať o milosť, aby nedostala odpad. Som vážne prekvapený, že má JER na csfd až 64%. Vau, no, skoro ma pri sledovaní premohol spánok, oči klepkali každých 5 minút. Slabota, slabota. Humor neuveriteľne klišovitý, vycucaný z prsta. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $8,305,970Tržby Celosvetovo $164,539,660Tržby za predaj Blu-ray v USA $771,549 //počet predaných kusov 15,509Tržby za predaj DVD v USA $2,861,399 //počet predaných kusov 91,551║ Paródia na 100ročného Bonda na dôchodku nič viac, veľmi suchá povrchnosť s vyvarenými a nefunkčnými gagmi, zbytočnosť ktorá pasivitou nudí a podráža fanúšika niekdajšieho skvelého Beana. /25%/ ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou slabšími bratříčky filmů původních. Englishovi prospělo, že dospěl (jeho styl pronásledování rákosníka byl prostě neodolatelný) a vrací se tak po dlouhých osmi letech ve skvělé formě. Bylo tam vše, co tam být mělo, se skvělým Atkinsonem v čele a sexy Anderson a Pike hned v závěsu. A stejně jako u jedničky přihodím jednu protekční hvězdičku navíc... 90% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu hviezdičku z nostalgie. Ešte pár rokov dozadu by som sa na tom pravdepodobne zasmiala ako pri jednotke, pretože v tom veku mi bolo vtipné všetko, ale tentokrát nie. Myslela som si, že sa z toho vyvlečiem a tak som nenápadne povedala: musím ísť pišať, dopozeraj to bezo mňa. No bohužiaľ keď som sa vrátila film si na mňa počkal tam kde sa pred odchodom zastavil. Škoda. Johnnyho ako postavu mám rada a som vlastne mierne sklamaná, že nebola som schopná oceniť tento film. Neviem či môj humor starne spolu so mnou, alebo sa zo mňa stáva stará zatrpknutá žena (no to už vlastne i som) ale druhý Johnny ma naozaj nudil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování ve mne zanechalo mnohem lepší dojem. Dokonce jsem se asi 3x lehoulince pousmál. Johhny doplněný tibetskou moudrostí už rozhodně není ten kokot Johnny z jedničky. Celkově je příběh zajímavější. Scénky jsou mnohem rozmanitější a pomocný negřík je fajn. Jako oddechová komedie film funguje. Tentokrát jsem neměl sebemenší problém film dokoukat. Pěknější 2*. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • „Vortex“, což je jméno tří mužů, kteří představují hlavní záporné postavy, znamená v překladu „vír“. (gecko)
  • Skladba, ktorá zaznie ako rádio signál, na ktorú začne zdrogovaný Rowan Atkinson (Johnny English) tancovať, je skladba Word Up (1986) skupiny Cameo. (Raccoon.city)
  • Severoamerické tržby byly 8,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 160,1 milionu (z toho 33,1 ve Velké Británii). (NIRO)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama